1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEAŞ, bakım onarım hizmeti alacak

YEAŞ, bakım onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, ihtiyacı olan İşletme bünyesinde kullanılan monoray ve köprülü vinçler ile...

YEAŞ, bakım onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, ihtiyacı olan İşletme bünyesinde kullanılan monoray ve köprülü vinçler ile caraskalların bakım onarım ve kontrolü İşi için ihale açtı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, ihale 28.03.2014 Saat 14:00’da YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğünde yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatinekadar YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü Ticaret servisinde görülebilecek ve 40-TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

İhale, 4734 sayılı Kanunun 3. maddesinin (g) bendi ve geçici 4. maddesi hükümlerine istinaden uygulanmakta olan EÜAŞ Genel Müdürlüğü Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinin usul ve esasları doğrultusunda yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler