1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEAŞ, refrakter malzeme alacak

YEAŞ, refrakter malzeme alacak

Enerji Günlüğü - Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü (YEAŞ), ihtiyacı olan Kazan Sıcak Gaz Kanallarında Kullanılacak Olan Refrakter Malzemenin...

YEAŞ, refrakter malzeme alacak

Enerji Günlüğü - Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü (YEAŞ), ihtiyacı olan Kazan Sıcak Gaz Kanallarında Kullanılacak Olan Refrakter Malzemenin İmali ve Teslimi İşi için ihale açtı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, ihale 25.02.2014 Saat 14:00’da YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğünde yapılacak.

İhale dokümanı, YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 30-TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

TEKLİFLER 25 ŞUBATTA ALINACAK

Teklifler, 25.02.2014 Saat 14:00'a kadar YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale, 4734 sayılı Kanunun 3. maddesinin (g) bendi ve geçici 4. maddesi hükümlerine istinaden uygulanmakta olan EÜAŞ Genel Müdürlüğü Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinin usul ve esasları doğrultusunda yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler