1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ bayrama özel ‘arıza ekibi’ kurdu

YEDAŞ bayrama özel ‘arıza ekibi’ kurdu

Enerji Günlüğü - Ramazan Bayramı’nda elektrik açısından aşırı yüklenmeler yaşanabileceğini dikkat çeken YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, “Ramazan...

YEDAŞ bayrama özel ‘arıza ekibi’ kurdu

Enerji Günlüğü - Ramazan Bayramı’nda elektrik açısından aşırı yüklenmeler yaşanabileceğini dikkat çeken YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, “Ramazan Bayramı süresince takviye amaçlı olarak hazırlanan ‘Ramazan Bayramı Özel Ekibi’ de anında arızaya müdahale edecek” dedi. 

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop il ve ilçelerinde kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunmak için yeni yatırımlar yaparak dağıtım altyapısını geliştiren YEDAŞ, elektrik açısından aşırı yüklenmeler yaşanabileceğini Ramazan Bayramı’nda oluşabilecek arızalara karşı hazırladığı ‘Ramazan Bayramı Özel Ekibi’ ile anında müdahale edecek. Sorumlu olduğu 5 ilde Elektrik Arıza 186’ya bağlı normal arıza ekipleri, 7/24 görevlerinin başında olacak ancak bayrama özel takviye amaçlı olarak ‘YEDAŞ Ramazan Bayramı Özel Ekibi’ de olası büyük arızalarda anında işbaşı yapacak.

BAYRAM ÖZEL EKİBİ İŞBAŞINDA

Ramazan Bayramı’nda elektrik açısından aşırı yüklenmeler yaşanabileceğini belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Ramazan Bayramı boyunca ev ve işyerlerinin geç saatlere kadar açık kalması, klimaların daha çok kullanılması ve enerji sarfiyatının artması aşırı yüklenmelere, dolayısıyla arızaların meydana gelmesine sebep olabilir. Samsun, Çorum, Ordu, Amasya ve Sinop illerinde Elektrik Arıza 186’ya bağlı olarak normal ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başında olacak. Bu ekipler arıza işlerindeyken, takviye amaçlı olarak hazırlanan ‘Ramazan Bayramı Özel Ekibi’ de anında arızaya müdahale edecek. Ramazan Bayramı süresince YEDAŞ ekipleri herhangi bir olası arızalara karşı hazır bulunacak” dedi.

KIRSAL YATIRIMINA BAŞLIYORUZ

YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, yeni dönemde yatırımların kırsal alana kaydırılacağını belirterek, 'Kırsal kesimlerdeki yatırımlarımıza başlıyoruz. Buradan ifade etmek istiyorum. Kırsal alanda yatırımlar en son 1986 yılında yapılmış. O tarihten beri bir çivi bile çakılmamış. Bu alandaki sorunların farkındayız. Kırsaldaki şebekelerin çoğunu köylümüz kendi çabaları ile yapmış. Biz bu nokta 'sen yapmışsın o yapmış bu yapmış' demiyoruz. 'Hepsi bizim' diyoruz. Bu şebekeleri düzenlemek için çalışmalar yapacağız. Basit bir örnekle bu şebekelerde meydana gelen bir arıza benim bütün hattımı etkiliyor. Bundan kaynaklı bunların hepsi bizim için önemli. Kırsal bakım ve yatırım atağına geçiyoruz. 2015 yılında elektrikle ilgili problemlerimiz bitmiş olacak' şeklinde konuştu.

SİNERJİMİZ BAŞARIYA GÖTÜRÜYOR

Türkoğlu sözlerini şöyle tamamladı: Elektrik dağıtım sektörünün ‘lider’ ve ‘rol model’ şirketi olma yolunda büyük adımlar atan YEDAŞ, ‘mükemmellik yolculuğundaki’ performansını sürekli olarak geliştirmekte ve kesintisiz, hızlı ve saygılı hizmet anlayışını müşteri memnuniyeti temelinde sürdürülebilir bir şekilde devam ettirmektedir. Bu yolda bize kesintisiz güç veren Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Çalık Bey’in liderliğinde,tüm sosyal paydaşlarımızla birlikte oluşan sinerjimizin bizi başarıya çok daha yakın zamanda götüreceğine inanıyorum” diye konuştu. YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Misyon, Vizyon ve Stratejik gelişimin sağlanmasında hedefe ulaşabilmek için kalite ve işbirliği ruhunun birleşmesinden oluşacak tüm potansiyellerin, şirketin başarısına katkı sağlayacaktır” dedi.

2019 HEDEFİ İLK 10 İÇİNDE OLMAK

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, 'Bizler önümüze 2019 hedefini koyduk. Bu süre zarfında YEDAŞ'ı operasyonel ve kurumsal alanda Avrupa'nın en önemli 10 kuruluşu içerisine olması için çalışıyoruz” dedi. Türkoğlu, bu vesileyle herkesin ramazan bayramını da kutladığını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler