1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ en iyi kebabı bir yıl ücretsiz elektrikle ödüllendirdi

YEDAŞ en iyi kebabı bir yıl ücretsiz elektrikle ödüllendirdi

Enerji Günlüğü – YEDAŞ, Sinop Boyabat Panayırı nedeniyle Sırık Kebabı ustaları arasında düzenlediği yarışmada en güzel kebabı yapan ustaya bir...

YEDAŞ en iyi kebabı bir yıl ücretsiz elektrikle ödüllendirdi

Enerji Günlüğü – YEDAŞ, Sinop Boyabat Panayırı nedeniyle Sırık Kebabı ustaları arasında düzenlediği yarışmada en güzel kebabı yapan ustaya bir yıl boyunca bedava elektrik verdi.

Sinop’un Boyabat ilçesinde Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi (YEDAŞ), 23 Ekim tarihinde başlayan Boyabat Panayırı nedeniyle bir yarışma düzenledi. YEDAŞ, ilçede yaygın olarak yapılan Sırık Kebabı ustaları arasında düzenlenen yarışmada en güzel kebabı yapan ustaya bir yıl boyunca bedava elektrik verdi.

Yarışma kapsamında en güzel Sırık Kebabı yapan Kemal Madenci adlı usta birinci seçildi. Yarışmada birinci seçilen Sırık Kebabı ustası Madenci’ye YEDAŞ bir yıl boyunca ücretsiz elektrik verecek. Yarışmada ikinci olan Mehmet Ali Mert 6 ay boyunca ücretsiz elektrik kullanma ve üçüncü olan Metin Özboğa adlı usta ise 3 aylık bedava elektrik kullanma hakkı elde etti.

Yarışmada 70 puan alarak dereceye giren Sırık Kebabı ustası Kemal Madenci, amacının dereceye girmekten ziyade, Boyabat ve çevresinde önemli bir yere sahip olan Sırık Kebabı’nı tanıtmak olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler