1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. YEDAŞ işin iyisine enerji veriyor

YEDAŞ işin iyisine enerji veriyor

Enerji Günlüğü - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ, Samsun Ladik Akdağ Şenlikleri'nde bölgenin lezzet ustalarının belirleneceği etkinliğe, "İşin...

YEDAŞ işin iyisine enerji veriyor

Enerji Günlüğü - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ, Samsun Ladik Akdağ Şenlikleri'nde bölgenin lezzet ustalarının belirleneceği etkinliğe, "İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden" adlı kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında, destek sağladı. 

Sosyal Sorumluluğu ‘Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Hareketi’ ile temasıyla olgunlaştıran YEDAŞ, ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi’ne hayat veriyor. Karadeniz insanının yarattığı değeri enerjisiyle desteklemeyi kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımı olarak gören YEDAŞ, Türkiye’de ilk kez geniş kapsamda, uluslararası ölçekte dikkate değer, hayatın her alanına dokunan 14 farklı KSS projesiyle bölgenin enerjisine enerji katıyor. Bu doğrultuda Sosyal Sorumluluğu ‘Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Hareketi’ ile temasıyla olgunlaştıran YEDAŞ, ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi’ne, Ladik Akdağ Şenlikleri’nde ilk adımı atıyor.

"LADİK'İN LEZZET ERBABIYIM" DİYENE...

Samsun’un Ladik İlçesi’nde her yıl düzenlenen Geleneksel Ladik Akdağ Şenlikleri’nde, ilçedeki ‘Mutfağın ustası, Ladik’in lezzet erbabıyım’ diyen tüm ustaları şenliğe lezzet katmaya davet eden YEDAŞ, hem lezzetin en iyisini seçecek hem de ödüllendirecek. Sadece Ladik’te yaşayan ustaların katılabileceği yarışmaya başvuru tarihleri 1-4 Temmuz 2013 olarak belirlendi. Başvuru formları Ladik Kaymakamlığı, Ladik Belediyesi ve YEDAŞ Ladik İlçe İşletme Şefliği’nden temin edilebilecek.

TÜRKOĞLU: YARATICI ENERJİYİ AÇIĞA ÇIKARIYORUZ

Sosyal Sorumluluk Projelerinde sürdürülebilirliğin önemli olduğunun altını çizen YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “2012 yılında başlattığımız KSS Projelerimiz kapsamında belirlediğimiz takvim üstünde harekete ediyoruz. Bu yıl ve sonraki yıllarda da aynı gün ve haftalarda etkinliklere devam edeceğiz. Burada önemli olan ve kendimize hedef koyduğumuz sürdürülebilir olmak, sosyal sorumluluk bilincinin devamlılığıdır” dedi. Bu doğrultu da yeni bir KSS projesinin startını verdiklerini belirten Türkoğlu, “Yaratıcı enerjinin desteklenmesi ve yüreklendirilmesini ekonomik ve sosyal kalkınmanın başlıca tetikleyicisi olarak görüyoruz. Sorumluluk alanımızdaki 5 ilimizde yaşam kalitesini başarılı projelerle yükselten işletmelere ve çalışmalara yönelik farkındalık yaratmayı, bu projelerin çeşitlendirilmesine katkı sunmayı amaç ediyoruz. Yani bölge insanımıza diyoruz ki, ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’.

ROL MODEL VE LİDERLİK BUDUR

YEDAŞ’ın markalaşmış, kurumsal bir yapı içerisinde faaliyetlerinin sürdürdüğünü belirten Genel Müdür Türkoğlu, şöyle devam etti: “Avrupa’nın en iyi 10 şirketi olma yolunda başlattığımız yolculuğumuzda her zaman paylaştığımız gibi amacımız ‘rol model’ ve ‘lider’ bir şirket olmaktır. Sinerjimizinden doğan sürdürülebilir başarımızın, bizleri hedeflerimize taşıyacağından hiç şüphemiz yok. YEDAŞ bir markadır ve Avrupa’nın en iyi şirketleri arasında olmak için Toplam Yönetim Kalite Sistemi içerisinde yönetilmektedir. Her alanda farkındalık yaratıyoruz” diye konuştu.

BAŞARIDA TÜM PAYDAŞLARIN ROLÜ VAR

Paydaşlarıyla birlikte bir bütün olduklarını ve çözümün her noktasında beraber hareket ettiklerini vurgulayan Türkoğlu şöyle dedi:

"Bizim başarımızda bu büyük ailenin içinde olan tüm paydaşlarımızın payı vardır. Bu ailenin içindeki her birey, kaliteli, kurumsal ve sürdürülebilir bir yapının gerekliliğini yerine getirmektedir. Başarı da bu yapıdaki taşların yerine oturmasıyla birlikte gelmektedir."

FARKINDALIK YARATANLARA TAM DESTEK

YEDAŞ'ın, çevresine karşı duyarlılığını her projesiyle bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Nurettin Türkoğlu sözlerini şöyle tamamladı:  

"Bölgemizdeki küçük işletmeleri, işinin ustalarını, yeteneği ve el becerisiyle farkındalık yaratabilecek tüm projelerini ödüllendirmeyi ve bölgenin dinamiklerini harekete geçirmeyi hedefliyoruz. İşletmelerin bölge girişimciliğine olumlu katkı sağlayacak, farkındalık yaratabilecek tüm projelerini destekleyeceğiz, girişimcileri yüreklendireceğiz."

Önceki ve Sonraki Haberler