1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ, medyaya en fazla yansıyan şirket oldu

YEDAŞ, medyaya en fazla yansıyan şirket oldu

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, 1227 haberle 2013 yılında Samsun’un gündeminde yer alan ve söz ettiren ‘marka şirket’ olarak açıklandı.Medya Takip Merkezi’nin...

YEDAŞ, medyaya en fazla yansıyan şirket oldu

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, 1227 haberle 2013 yılında Samsun’un gündeminde yer alan ve söz ettiren ‘marka şirket’ olarak açıklandı.

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) verilerine göre hazırlanan araştırma sonucunda 1227 habere ‘YEDAŞ’ ismi yansırken, 2013 yılında Samsun’un gündeminde yer alan ve söz ettiren ‘marka şirket’ olarak açıklandı.

MTM verilerine göre, Samsun'un marka şirketi olarak zirvede yer alan YEDAŞ, gazete, dergi ve internet haber sitelerinde en fazla yansıma sağlayan şirket oldu. YEDAŞ, ‘Bir Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Hareketi’ temasıyla olgunlaştırarak, 2013 yılı boyunca yürüttüğü 14 başarılı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri, başarılı çalışmalarından dolayı aldığı ödüller ve gerçekleştirdiği yatırımlarla yazılı ve görsel basının manşetlerinde yer aldı.

YEDAŞ’ın yıl boyunca gerçekleştirdiği 65 farklı etkinlikte paylaştığı sosyal sorumluluk projelerini ulusal ve yerel medyanın sayfalarında yer alırken, bölgesinde gerçekleştirdiği yatırımları 51 ana başlıkta müşterileriyle paylaştı. YEDAŞ, aldığı ödüllerle de 21 başlıkta haberlere yansıyan ‘marka şirket’ oldu.Yıl içinde en çok yansımalar ise Mayıs ve Haziran aylarında 140 haberle gerçekleşti.

HER ALANDA FARKINDALIK

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, sektörde lider olmanın gerekliliklerini yerine getirdiklerini ve yönetim modelini buna göre oluşturduklarını belirterek, “Samsun’da doğan ancak her geçen gün yükselen bir değer olarak hedefine Avrupa'yı koyan YEDAŞ, lider bir şirketi olma yolunda olduğunu bu verilerle de gösteriyor. Her türlü çalışmalar 'rol model olarak' medyada yer alarak, örnek oluşturuyor. Her alanda farkındalık yaratıyoruz” dedi.

KALİTE ALTIN TACI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİK

Merkezi İspanya’nın Madrid şehrinde bulunan Business InitiativeDirections (BID) tarafından her yıl verilen Uluslararası Kalite Ödülleri’nde, Türkiye’den ‘Kalite Altın Tacı’ Ödülü’nü almaya hak kazanan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketi olan YEDAŞ’ın olduğunun altını çizen Genel Müdür Türkoğlu, “BID üyelerince 14 ana başlıkta denetlendik. Bir yıl boyunca liderlik, müşteri memnuniyeti, kurumsal sosyal sorumluluk, inovasyon, yenilik ve teknoloji, mükemmellik ve toplam kalite yönetimi gibi ana başlıklardan oluşan kriterlerden tam not aldık. Bu denetlendiğimiz süre içerisinde bizlerde şirketimizi doğru ve zamanında, gerek medya aracılığı ile gerekse de şirketimizin web sayfasında YEDAŞ’ı anlattık. YEDAŞ’ın bölgesinde gerçekleştirdiği farkındalıkları ortaya koyduk. Başarılarını paylaştık. 3 yaşındaki YEDAŞ, dünyanın ve Avrupa’nın dikkati çekiyor. Samsun’un marka şirketi arasında zirvede yer alarak, ‘Rol Model’ şirket olma yolundaki adımlarımızı bir bir atıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler