1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ, ‘rol model’ KSS projelerini paylaşıyor

YEDAŞ, ‘rol model’ KSS projelerini paylaşıyor

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, ‘KSS Stratejisi Workshop Çalışması’ düzenleyerek 2012 yılında başlattığı KSS Projeleri’nde ilerlediği yolu ve 2014-2015...

YEDAŞ, ‘rol model’ KSS projelerini paylaşıyor

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, ‘KSS Stratejisi Workshop Çalışması’ düzenleyerek 2012 yılında başlattığı KSS Projeleri’nde ilerlediği yolu ve 2014-2015 yılları arasında gerçekleştirilecek olan projelerin alt yapısının oluşturulması değerlendirdi.

Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) projelerini ‘Sürdürülebilir, uzun vadeli bir model’ olarak gören YEDAŞ, Samsun Büyük Otel’de ‘KSS Stratejisi Workshop Çalışması’ düzenledi.

YEDAŞ Genel Müdür Nurettin Türkoğlu’nun liderliğinde şirketin üst yöneticilerinin ve KSS uygulamaları ekiplerinin katıldığı toplantıda, 2012-2013 yılında gerçekleşen KSS Projeleri’nin değerlendirilmesi ve 2014-2015 yılları arasında gerçekleştirilecek olan projelerin alt yapısının oluşturulması masaya yatırıldı.

‘ Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Hareketi’yle 14 adet KSS Projesi’ne hayat veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), paydaşlarıyla birlikte belirlediği Kurumsal Sosyal Sorumluluk(KSS) projeleriyle de ‘rol model’ şirket olma yolunda hızla ilerliyor. Bölge insanıyla yerinde ve zamanında doğru iletişim kurarak, bölgesinde ‘sorumluluk sahibi’ olduğunu aldığı KSS ödülleriyle belgelendirdi.

KSS PROJELERİMİZDE 1,7 MİLYON İNSANA ULAŞTIK

Uygulamada kağıt üzerindeki hedefin çok ilerisinde olduklarını ve KSS Takviminin aktif olarak işlediğini belirten Genel Müdür Türkoğlu, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk, bir şirket için var oluş şeklidir” diyen Türkoğlu, “KSS, sürdürülebilir, uzun vadeli bir model olmaktır. Şu anda YEDAŞ markası oluştu. İnteraktif bir şekilde bu sürekliliğin devamı için bu çalıştayda fikir alışverişinde bulunuyoruz. 2012-2013 yıllarında gerçekleşen KSS projelerimizle 1,7 milyon müşterimize ulaştık. Web sitemiz dahil olmak üzere, sosyal medya, elektrik faturaları ve çeşitli etkinliklerle bölge insanına ulaşmayı başardık. Bölge insanımız dışında Türkiye’de ve hatta Avrupa dahil, YEDAŞ’ın KSS’deki başarısını ayakta alkışlıyor. 14 projeyi ‘sürdürülebilir’ bir şekilde yönetiyoruz. Aldığımız birincilik ödülleri de bizim tacımızdır. Başarının bir hedef değil, bir yolculuk olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

YEDAŞ’IN BİLGİ VE BİRİKİMİNİ YATIRIMCIYLA PAYLAŞACAĞIZ

2014-2015 yıllarında bölgenin ekonomisine katkıda bulunacak bir projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirten Türkoğlu, “2012-2013 yıllarında gerçekleştirdiğimiz projelerimiz devam edecek. Bu sırada yeni projelerde ‘hayat’ bulacak. Bölgenin de ihtiyacı olan bir proje üzerinde YEDAŞ olarak titiz bir şekilde çalışıyoruz. 14 projeden biri olan ‘Bölgesel Ekonomi Toplantıları’ başlığı altında bölgemizdeki ekonomik kalkınma modeline destek olmayı hedefliyoruz. Bölgeyi en iyi tanıyan, analiz eden bir şirket olarak YEDAŞ’ın bilgi ve birikimi, yatırımcının bölgeye getirilmesinde etkin rol olacağını biliyoruz. Şu anda projenin altyapısını geniş kitlelere ulaşacak şekilde hazırlıyoruz. Amacımız tüm paydaşlarımızla birlikte, bölgenin kalkınmasında ‘verimlilik’ sağlamak” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler