1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. YEDAŞ, ‘Sürdürülebilir Ladikli Lezzet Ustaları’ nı seçti

YEDAŞ, ‘Sürdürülebilir Ladikli Lezzet Ustaları’ nı seçti

Enerji Günlüğü -  Karadeniz insanının yarattığı değeri enerjisiyle desteklemeyi kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımı olarak gören Yeşilırmak...

YEDAŞ, ‘Sürdürülebilir Ladikli Lezzet Ustaları’ nı seçti

Enerji Günlüğü -  Karadeniz insanının yarattığı değeri enerjisiyle desteklemeyi kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımı olarak gören Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş, Türkiye’de ilk kez geniş kapsamda, uluslararası ölçekte dikkate değer, hayatın her alanına dokunan 14 farklı KSS projesiyle bölgenin enerjisine enerji katıyor. Samsun’un Ladik İlçesi’nde her yıl düzenlenen Geleneksel Ladik Akdağ Şenlikleri kapsamında ilçedeki ‘Mutfağın ustası, Ladik’in lezzet erbabıyım’ diyen tüm ustaları şenlikte lezzet katmaya davet eden YEDAŞ, birbirinden güzel yöresel lezzetlerin hem en iyisini seçti, hem de ödüllendirdi.

“Kişisel becerinin enerjisini destekleriz”

Sosyal Sorumluluğu ‘Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Hareketi’ ile temasıyla olgunlaştıran YEDAŞ, ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi’nin ilk adımını atmış oldu. Ladik’in yöresel lezzetlerini jürinin değerlendirmesine sunan çok sayıda katılımcı arasından Lezzet lokantası, Göl Restaurant ve Erbuğ Lokantası’nın ustaları, Ladik’in ‘lezzet erbabları’ seçildi.  ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi’ne Ladik Akdağ Şenlikleri’nde düzenlenen yöresel yemek yarışmasıyla hayat verdiklerini belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Paydaşlarımızın kişisel beceri ve enerjik oluşlarının  desteklenmesi ve yüreklendirilmesini ekonomik ve sosyal kalkınmanın başlıca tetikleyicisi olarak görüyoruz” dedi. Türkoğlu, hayatın her alanına YEDAŞ olarak dokunduklarını belirterek, “3 ana başlıkta toplam 14 KSS projemiz var. Bu 14 proje arasında yer alan ve hızla ilerleyen KSS takvimi içerisinde Ladik’te hayat bulan ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi’ kapsamında yöresel ve farklı lezzetler yarıştı. Bizim için birinci ya da üçüncü yok. Bizler teşvik etme noktasında buradayız” diye konuştu.

YEDAŞ, tercüman oldu

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Biz sadece elektrik dağıtımı yapan bir şirket olmadığımızı, aldığımız Sosyal Sorumluluk ödülleriyle kanıtlıyoruz. Bölgemizin ihtiyaçlarına göz olduk, kulak olduk, dil olduk ve bunları ilgili kişilere anlattık, gösterdik, duymalarını sağladık. Bir nevi tercüman olduk.  14 Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerinin aldığı ödüller, elbette bizleri sevindirdiği kadar, bölge insanının da tam notunu alıyor” dedi. Paydaşlarımızla birlikte bir bütün olduklarını ve çözümün her noktasında beraber hareket ettiklerinin altını çizen Türkoğlu, “Bizim başarımızda bu büyük ailenin içinde olan tüm paydaşlarımızın payı vardır. Bu ailenin içindeki her birey, kaliteli, kurumsal ve sürdürülebilir bir yapının gerekliliğini yerine getirmektedir. Başarı da bu yapıdaki taşların yerine oturmasıyla birlikte gelmektedir.”

Önceki ve Sonraki Haberler