1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ’a 17 milyon Euro`luk şampiyonluk

YEDAŞ’a 17 milyon Euro`luk şampiyonluk

Enerji Günlüğü - YEDAŞ 2015-16 Avrupa İşletme Ödülleri’nde (European Business Awards) ‘Ulusal Şampiyon’ oldu. Ödülün 17 milyon Euro'luk reklam...

YEDAŞ’a 17 milyon Euro`luk şampiyonluk

Enerji Günlüğü - YEDAŞ 2015-16 Avrupa İşletme Ödülleri’nde (European Business Awards) ‘Ulusal Şampiyon’ oldu. Ödülün 17 milyon Euro'luk reklam değeri olduğu hesaplanıyor. 

2019 yılında kurumsal ve operasyonel mükemmellik alanında Avrupa’nın ilk 10 şirketi arasında olma vizyonu ile hareket ettiğini duyuran Çalık Grubu’na bağlı Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ) daha önce defalarca aldığı ulusal ve uluslararası başarılara bir yenisini daha ekledi. YEDAŞ, Türkiye'nin 2015-2016 yılı Avrupa İşletme Ödülleri'nin (European Business Awards) Ulusal Şampiyonu oldu.

Avrupa İşletme Ödülleri CEO’su Adrian Tripp, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na gönderdiği kutlama ve davet mektubunda, "Avrupa İşletme Ödülleri’nin "Başarı, Yenilik, Etik ve Uluslararası Anlayış" prensiplerini aktif bir biçimde sergileyen 'En Dinamik ve Heyecan Verici' şirketsiniz" dedi.

BAŞARINIZLA ÖVÜNME VAKTİ

YEDAŞ'ın, Avrupa'nın önde gelen iş adamları, akademisyenler, girişimciler, düşünce liderleri ve siyasi liderlerden oluşan jüri topluluğunun eleme sürecinden başarıyla geçtiğini belirten CEO Adrain Tripp, mektubunda "Sizler, ülkenizin bayrağını başarıyla taşıyan ve Avrupa işletme başarısı için rol model şirketlersiniz. Avrupa’daki önemli şirketlerden biri olarak kabul edildiniz. Müşterilerinizle, çalışanlarınızla, paydaşlarınızla başarınızı paylaşın ve başarınızla övünün" dedi.

Avrupa İşletme Ödülleri'nin ana amacının Avrupa’daki güçlü ve başarılı şirketlerin gelişimini desteklemek ve tanıtmak olduğunu söyleyen YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Dünya çapında yedinci büyük denetim, vergi ve danışmanlık ağı hizmetleri sunan RSM'nin ana sponsoru olduğu Avrupa İşletme Ödülleri'nde 'Ulusal Şampiyon' olan Şirketimiz, ülkemizi Avrupa'da temsil etmeye hak kazanmıştır. Bu ödülle birlikte Avrupa İşletme Topluluğu ile yakın ilişkiler kurarak, şirketimizin mükemmellik sürecinin tanıtılmasında bir adım daha atmış olacağız” dedi.

32 BİN ŞİRKET ARASINDAN SEÇİLDİ

YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu,bu yıl 9. kez düzenlenecek Avrupa'nın en prestijli ödül yarışmasında, 33 Avrupa ülkesinden 32 bin şirketle ilişki kurulduğunu belirtti. YEDAŞ’ın tüm Avrupa’da ilk 678 şirket arasında yer aldığını belirterek şunları söyledi: “YEDAŞ ülkemizin Ulusal Şampiyonu olarak belirlendi. Ülkemiz ve şirketimiz adına gurur duyuyoruz. Avrupa İşletme Ödülleri etki ettiği alan bakımından Avrupa’nın en dinamik şirketleri için bir vitrin olarak görülüyor. Başarımızı nasıl elde ettiğimizi daha derin bir biçimde açıklayabileceğimiz eleme sürecinin ikinci safhasını bekliyoruz. Bu adımda Avrupa'nın seçkin liderlerinden oluşan jüri üyeleri ödüle aday olan tüm şirketleri değerlendirecek ve grubun en iyisini, gıpta ile bakılan ‘Ruban d’Honneur’ onur kurdelasıyla ödüllendirecek. Bu kurdelayı kazananlar 2016 yılındaki büyük finalin bir parçası olmak için yollarına devam edecektir" şeklinde konuştu.

HEDEF HALKIN ŞAMPİYONU OLMAK

Şu anda YEDAŞ’ın önünde Ulusal Halk Şampiyonluğu hedefinin bulunduğunu da kaydeden Türkoğlu,” 7 Mart 2016 tarihinde sonuç ilan edilecek, süreçle ilgili bilgilendirmeler ve PR çalışmaları şirketimiz tarafından yapılacak. Oylamalarda tüm halkımızın desteğini bekliyoruz" dedi. Avrupa ve dünya çapındaki büyük prestijli ödülleri daha önce birçok kez kazandıklarını belirten Türkoğlu, "2012 yılında çıktığımız ve iş süreçlerimizi oluşturan Toplam Kalite Yönetim Modeli'mizin ayrılmaz parçaları olan Kalite, Liderlik ve Sürdürülebilirlik anlayışının içselleştiği mükemmellik yolculuğumuzda, başarılarımızı yayma, bağlı bulunduğumuz ÇALIK grubunu ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil etme ve şirketimizin tüm ülkelerde tanınmasında bu ödüller önemli bir rol üstleniyor" dedi.

17 MİLYON EURO’LUK REKLAM DEĞERİNE SAHİP

2014-2015 yılındaki ayarışmanın, 5 bin yazılı, görsel, online ve sosyal medya haberinde yer aldığını belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Geçen yıl 17 Milyon EURO’yu aşkın reklam değeriyle sonuçlanmış bir yarışmanın bu yıl ‘Ulusal Şampiyonu’ olduk. Milyonlarca iş adamına ulaşan geniş çapta küresel bir medya ilgisi elde eden yarışma, Financial Times, Reuters, Bloomberg, Euronews, Wallstreet Online ve birçok önemli Avrupa basınının manşetlerinde yer almıştır” dedi.


Önceki ve Sonraki Haberler