1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ’ın tecrübeleri ARAS’a ‘model’ olacak

YEDAŞ’ın tecrübeleri ARAS’a ‘model’ olacak

Enerji Günlüğü - ARAS EDAŞ’ın Yönetim Kurulu üyeleri, YEDAŞ Genel Müdürlüğü’nü gezdi ve‘Rol Model’ şirket olarak lanse etti. YEDAŞ Genel...

YEDAŞ’ın tecrübeleri ARAS’a ‘model’ olacak

Enerji Günlüğü - ARAS EDAŞ’ın Yönetim Kurulu üyeleri, YEDAŞ Genel Müdürlüğü’nü gezdi ve‘Rol Model’ şirket olarak lanse etti. YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “3 yaşındaki YEDAŞ’ın başarılarını paylaşması, hedefimize yaklaştığımızın göstergesidir” dedi.

YEDAŞ’ın gerçekleştirdiği yatırımları yerinde görmek ve fikir alışverişinde bulunmak isteyenDoğu Aras Enerji Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, aynı zamanda Çalık - Kiler Ortaklığı ile oluşturulan şirketin Yönetim Kurulu Üyesi olan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nu genel müdürlük binasında ziyaret etti.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş(YEDAŞ)’ın, üç yılda gerçekleştirdiği şebeke envanter çalışmaları ve teknolojik yatırımları içeren sunumlar, ARAS EDAŞ’ın Yönetim Kurulu üyeleriyle paylaşıldı ve birlikte gerçekleştirilecek yol haritası belirlendi.

YEDAŞ’I ‘MODEL’ ALACAĞIZ

YEDAŞ’ın kısa zamanda kazandığı deneyim ve başarılarını ‘rol model’ olarak görerek, ARAS elektrik dağıtım bölgesinde de hayata geçirmek istediklerini belirten ARAS EDAŞ Genel Müdürü Abdülkadir Köker, “Nitelikli, kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için gerekli tüm uygulamaları hayata geçireceğiz. Teknolojik altyapıyı yenileyerek, Avrupa ile aynı standartlarda hizmet verebilecek standartlara kavuşturacağız. Yenilikçi, güvenilir, müşteri memnuniyetine önem veren bir şirket kimliği ortaya koymayı amaçlıyoruz. YEDAŞ’ın bu noktada bilgi ve birikimleri oldukça bizim için önemli. YEDAŞ ile birlikte yol haritasını belirlemek, ARAS’ı kısa vadede istediği hedefine ulaştıracaktır” dedi.

ÜÇ YAŞINDAKİ YEDAŞ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, elektrik dağıtımı ve perakende hizmeti sektöründe edinmiş oldukları bilgi ve birikimi, ARAS EDAŞ ile paylaştıklarını belirtilerek, “Hizmet kalitesi ve uygulamaları ile her alanda farkındalık oluşturarak elektrik dağıtımı sektörüne öncülük eden YEDAŞ’ın gerek şebeke altyapısında gerekse de teknolojik yatırımlarında kazandığı tecrübelerini, Doğu Aras bölgesinde de hayata geçirmek için fikir alışverişinde bulunuldu. Daha üç yaşında olan ancak gerçekleştirdiği yatırımlarla elektrik dağıtımı sektörünün parlayan şirketi YEDAŞ’ın bu bilgi ve birikimini,diğer elektrik dağıtımı şirketleriyle paylaşması, daha yolun başındayken koyduğumuz ‘lider’ ve ‘rol model’ şirket olmak hedefine giden yolda yakaladığımız başarının göstergesidir” diye konuştu.

Toplantının ardından ARAS EDAŞ’ın Yönetim Kurulu üyeleri, YEDAŞ Genel Müdürlük Binası’nı gezerek, iş süreçleri hakkında bilgi aldı.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler