1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. YEDAŞ’ta Akın Şahin dönemi

YEDAŞ’ta Akın Şahin dönemi

Enerji Günlüğü - YEDAŞ Dağıtım Direktörü ve Genel Müdür Vekili olarak Akın Şahin atandı.Rıdvan Aktürk’ün Çalık Enerji Genel Müdürlüğü...

YEDAŞ’ta Akın Şahin dönemi

Enerji Günlüğü - YEDAŞ Dağıtım Direktörü ve Genel Müdür Vekili olarak Akın Şahin atandı.

Rıdvan Aktürk’ün Çalık Enerji Genel Müdürlüğü görevine atanmasıyla tepe yönetimi boşalan YEDAŞ’ta Dağıtım Direktörü ve Genel Müdür Vekili olarak Akın Şahin atandı. Şahin bu görevi 1 Şubat 2018 tarihi itibariyle Rıdvan Aktürk’ten devraldı. 

YEDAŞ’ta Dağıtım Direktörü ve Genel Müdür Vekili olarak atanan Akın Şahin, 2016 yılında YEDAŞ ailesine katıldıktan sonra şebekenin uzaktan yönetilmesi, izleme sistemlerinden gelen verilerin birbirleriyle ilişkilendirilerek anında analiz edilmesi ve sahaya hızlı müdahale amacıyla Şebeke Yönetim Merkezleri kurulmasına liderlik etti. Dünyada ve Türkiye'de ilk ve tek olan Alçak Gerilim Şebeke İzleme Sisteminin geliştirilmesi ve teknolojinin saha süreçlerine uygulanması amacıyla Mobil İş Gücü Yönetimi gibi önemli projelerin hayata geçirilme sürecini yönetti. 

 Çalık Enerji CEO’su Rıdvan Aktürk oldu 

Eğitimini Fırat Üniversitesi Elektrik Mühendisliği alanında tamamlayan Akın Şahin, uzun süre kamuda çalıştı. Özelleştirme sonrasında da sektörde kaldı. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler