1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ’tan, Öğrencilere Karne Hediyesi

YEDAŞ’tan, Öğrencilere Karne Hediyesi

Elektrik dağıtım şirketi YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde bulunan milli eğitim müdürlüklerine bağlı okullara toplam 33 bilgisayar laboratuvarı açtı.

YEDAŞ’tan, Öğrencilere Karne Hediyesi

Enerji Günlüğü – YEDAŞ, elektrik dağıtımından sorumlu olduğu bölgede toplamda 459 bilgisayar, bilgisayar masası ve sandalyesi hediye ederek öğrencilerin kullanımına sundu.

YEDAŞ, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde bulunan milli eğitim müdürlüklerine bağlı okullara toplam 33 bilgisayar laboratuvarı açarak toplamda 459 bilgisayar, bilgisayar masası ve sandalyesi hediye ederek öğrencilerin kullanımına sundu.

YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket ederek bu yönde projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirtti. Bora, “Hizmet vermiş olduğumuz 5 ilde, İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonunda ihtiyacı olan okullara bilgisayar hediye etmeye karar verdik. Okullarda eğitim gören tüm öğrencilerin bilgisayar kullanma alışkanlığı kazanmasını amaçlıyoruz. Öğrencilerimize karne hediyesi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle bilgisayar laboratuvarları yeni eğitim ve öğretim yılında kullanıma hazır olacak" diye konuştu.

KSS PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Genel Müdür Bora, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS), sürdürülebilir, uzun vadeli bir model olmaktır. Şu anda YEDAŞ markası oluştu. İnteraktif bir şekilde bu sürekliliğin devamı için çalışanlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz KSS projelerimizle 3 milyon kullanıcımıza ulaştık. Web sitemiz dahil olmak üzere, sosyal medya ve çeşitli etkinliklerle bölge insanına ulaşmayı başardık. Tüm Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) projelerimizi ‘sürdürülebilir’ bir şekilde yönetiyoruz. Başarının bir hedef değil, bir yolculuk olduğunu biliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler