1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. YEGM Genel Müdürü Karakılıç veda mesajı

YEGM Genel Müdürü Karakılıç veda mesajı

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü görevini Dr. Oğuz Can’a devretmeye hazırlanan Münib Karakılıç, kurum çalışanlarına veda...

YEGM Genel Müdürü Karakılıç veda mesajı

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü görevini Dr. Oğuz Can’a devretmeye hazırlanan Münib Karakılıç, kurum çalışanlarına veda etti.  

Görevini Dr. Oğuz Can’a bırakmaya hazırlanan Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Münib Karakılıç, kurum çalışanlarına bir veda mesajı yayınladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliği’ne atanması beklenen Münib Karakılıç’ın veda mesajı şöyle: 

“Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Çok Değerli Paydaşlarımız;

27 Ağustos 2015 tarihinde devraldığım hizmet nöbeti maratonunu, gece gündüz demeden, mesai mefhumu tanımadan büyük bir özveri ile benimle çalışan siz çok değerli arkadaşlarımla birlikte önemli değişim ve çalışmalara katkıda bulunarak bügün çok değerli arkadaşımız Sayın Dr. Oğuz Can Bey'e devretmiş olmanın huzurunu yaşıyorum. 

Asli referansı, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı önemli çalışmalar, üstlendiği sorumluluklar ile elde ettiği üstün başarıları olan şahsım için Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü olarak bu alanda dolu dolu bir çalışma sürecini geçirmiş olmayı ve sizlerle birlikte çalışmış olmayı büyük bir zevk ve onur olarak değerlendiriyorum.

Bu süre zarfında, özellikle çocuklarımıza ve bizi yaptıklarımızla anacak olan nesillerimize, geleceğimize yatırımımız olan Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği ana başlıklarında, geniş bir yelpazede çalışmak ve bu çalışmanın başında olmak bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı ve büyük mutluluk verdi. Benimle birlikte mesai yapan, başarı ve çalışmalarımda katkısı ve desteği olan tüm arkadaşlarıma ve paydaşlarımıza, en kalbi duygularla teşekkürü bir borç bilirim.

Bundan sonraki dönemde de aynı ortak hedeflere odaklanmış bir gönül bağıyla, tüm çalışma arkadaşlarıma ve paydaşlarımıza sağlık, huzur, güven, mutluluk ve başarılar dilerim. Münib KARAKILIÇ” 

YEGM’e yeni isim: Oğuz Can

Önceki ve Sonraki Haberler