1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEKDEM başvuruları için son tarih 31 Ekim

YEKDEM başvuruları için son tarih 31 Ekim

Enerji Günlüğü – EPDK 2014 yılında YEK destekleme mekanizmasından yararlanmak isteyenler için duyuru yayınladı.Duyuruda yeni düzenlenen YEKDEM Yönetmeliğinin...

YEKDEM başvuruları için son tarih 31 Ekim

Enerji Günlüğü – EPDK 2014 yılında YEK destekleme mekanizmasından yararlanmak isteyenler için duyuru yayınladı.

Duyuruda yeni düzenlenen YEKDEM Yönetmeliğinin 5 inci ve devamı maddeleri uyarınca 2014 yılında YEK destekleme mekanizmasından yararlanmak isteyen üretim lisansı sahibi tüzel kişilerin en geç 31 Ekim 2013 tarihi mesai saati sonuna kadar Kuruma başvurmaları istendi.

BAŞVURULARA İŞLETMEYE GİRİŞ TARİHİ ŞARTI

YEK Destekleme Mekanizmasından 2014 yılında yararlanmak isteyen üretim lisansı sahiplerinin başvurularına konu üretim tesislerinin 18 Mayıs 2005 tarihi ve sonrasında işletmeye girmiş olması ve başvuru tarihi itibarıyla geçici kabulü yapılarak tamamen yada kısmen işletmeye alınmış olması gerekmekte.

BAŞVURU SONLANDIRMA İÇİN SON TARİH 31 EKİM

2014 yılında YEK Destekleme Mekanizmasından yararlanmak amacıyla 31 Ekim 2013 tarihi mesai saati sonuna kadar Kuruma başvuru yapan kişilerden YEK Destekleme Mekanizmasına yaptıkları başvurularını sonlandırmak isteyenler taleplerini en geç 31 Ekim 2013 tarihi mesai saati sonuna kadar EPDK Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığına yazılı olarak iletmeleri gerekiyor.

Başvuru yapacak üretim lisansı sahipleri Başvuru Dilekçesinin bir sureti ile başvuru eki Bilgi Formunun bir suretini word dosyası olarak [email protected] adresine eposta yoluyla göndermeleri gerekiyor.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler