1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yeni Ambarlı-Yenibosna yeraltı iletim hattı için uluslararası ihale

Yeni Ambarlı-Yenibosna yeraltı iletim hattı için uluslararası ihale

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 380 kV Yeni Ambarlı (DGKÇS) TM-Yenibosna GIS TM Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı...

Yeni Ambarlı-Yenibosna yeraltı iletim hattı için uluslararası ihale

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 380 kV Yeni Ambarlı (DGKÇS) TM-Yenibosna GIS TM Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı işi için Uluslararası rekabete açık ihale ilanı yayınladı.

Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından değişik para birimlerinde Güney Doğu Avrupa Enerji Topluluğu (ECSEE APL-6) Projesi için alınan gelirin bir kısmı ile finanse edilecek olan 380 kV Lapseki 2 – Sütlüce 2 Denizaltı Kablo Bağlantısı işi, Uluslar arası İmar ve Kalkınma Bankası ile yeni bir anlaşma olmaması halinde TEİAŞ’ın kendi öz kaynaklarından karşılanacak.

İŞİN KAPSAMI

Malların Temini (380 kV çapraz-bağlı polietilen (XLPE) izoleli güç kabloları ve aksesuarları, fiber optik kablolar ve aksesuarları), testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 380 kV Yeraltı Kablo Bağlantısı İşinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi.

İHALE İÇİN SON TEKLİF TARİHİ 22 OCAK

İhale teklifleri 22/01/2013 tarihinde 14:00’a (yerel saatle) kadar ya da öncesinde TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM ANONİM ŞİRKETİ (TEİAŞ),TİCARET DAİRESİ BAŞKANLIĞI Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. 2/15, Oda No: 15035B Çankaya - ANKARA / TURKEY adresine yapılabilecek.Bütün Teklifler 500.000,- (beşyüzbin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek.İhale belgeleri 450 TL’nin ya da 250 ABD Doları’nın (KDV dahildir) ödendiğini gösteren makbuz ile yazılı başvuru yapılarak alınabilecek.

Teklifler teklif sahiplerinin katılım için seçilmiş temsilcilerinin huzurunda TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM ANONİM ŞİRKETİ (TEİAŞ) SEFER KUL TOPLANTI SALONU, Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2, Giriş Katı Çankaya - ANKARA / TURKEY adresinde 22/01/2013tarihinde 14:00’da (yerel saatle) açılacak.

YENİ AMBARLI-YENİBOSNA YERALTI İLETİM HATTI İHALESİ ERTELENDİ

Önceki ve Sonraki Haberler