1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Yenidere Termik ile ilgili ÇED süreci başladı

Yenidere Termik ile ilgili ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü – Denizli’de yapılması planlanan Yenidere Termik Santrali projesi ile ilgili ÇED süreci başladı. Süreç ile ilgili her türlü bilgiler...

Yenidere Termik ile ilgili ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü – Denizli’de yapılması planlanan Yenidere Termik Santrali projesi ile ilgili ÇED süreci başladı. Süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler sunulabilecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden, Denizli ili KALE ilçesine bağlı Yenidere Köyü mevkiinde Yenidere Termik Enerji Elektrik Üretim ve Maden Sanayi A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yenidere Termik Santrali projesi ile ilgili olarak ÇED sürecinin başladığı açıklandı.

Açıklamada, “Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler Denizli Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilir." denildi.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler