1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Yeniköy Linyit 36 personel alacak

Yeniköy Linyit 36 personel alacak

Enerji Günlüğü - Yeniköy Linyitleri İşletmesi kendisine bağlı dekapaj ve kömür üretiminde kullanılmakta olan iş makinalarının bakım, onarım ve...

Yeniköy Linyit 36 personel alacak

Enerji Günlüğü - Yeniköy Linyitleri İşletmesi kendisine bağlı dekapaj ve kömür üretiminde kullanılmakta olan iş makinalarının bakım, onarım ve tamirat işlerinin yaptırılması için 36 personel alacak.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, YEAŞ Genel Müdürlüğü Yeniköy Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü altı aylığına 1 kişi Mühendis, 12 kişi yağcı usta, 14 kişi tamir bakım usta, 5 kişi kaynakçı usta, 2 kişi torna tesviye usta, 1 kişi oto elektrik usta ve 1 kişi kaportacı usta olmak üzere toplam 36 kişi ile hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 05.06.2014 Saat 14:00’da YEAŞ Genel Müdürlüğü YLİ Müdürlüğü İhale Salonunda yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar YEAŞ Genel Müdürlüğü YLİ Müdürlüğü Muhaberat Servisineverilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta veya kargo vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, YEAŞ Genel Müdürlüğü, Dökümantasyon ve Büro Şefliği Milas-Ören Karayolu 23. Km. Milas-Muğla Tel: 0252 5580293/3 Hat Adresinde görülebilecek ve 100-TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler