1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yeniköy Termik 111 personel alacak

Yeniköy Termik 111 personel alacak

Enerji Günlüğü - Yeniköy Termik Santrali I. ve II. Ünitelerdeki kömür değirmenlerinin genel revizyon, ara bakım ve arızi bakım işleri ile kül-cüruf...

Yeniköy Termik 111 personel alacak

Enerji Günlüğü - Yeniköy Termik Santrali I. ve II. Ünitelerdeki kömür değirmenlerinin genel revizyon, ara bakım ve arızi bakım işleri ile kül-cüruf atma ve kömür alma tesislerinin sistem kontrolü ve temizlik işlerinin yaptırılmasıiçin 111 personel alınacak.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, YEAŞ Yeniköy Termik Santali İşletme Müdürlüğü bir yıllığına3 kişi Mühendis, 6 kişi Vardiya sorumlusu, 12 kişi Gözlemci, 15 kişi Usta, 9 kişi Kaynakçı, 2 kişi Forklift ve Vinç Operatörü, 2 kişi Tornacı ve 62 kişi Yardımcı işçi olmak üzere toplam 111 kişi ile hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 09.04.2014 Saat 14:00’da YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, YEAŞ Yeniköy Termik Santrali İşletme Müdürlüğü Ticaret servisinde görülebilecek ve 100-TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

İhale, 4734 sayılı Kanunun 3. maddesinin (g) bendi ve geçici 4. maddesi hükümlerine istinaden uygulanmakta olan EÜAŞ Genel Müdürlüğü Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinin usul ve esasları doğrultusunda yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler