1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Yenilenebilir Enerji Destekleme Taslağı görüşe açıldı

Yenilenebilir Enerji Destekleme Taslağı görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının (YEK) Desteklenmesine İlişkin Yönetmelik Taslağı’nı...

Yenilenebilir Enerji Destekleme Taslağı görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının (YEK) Desteklenmesine İlişkin Yönetmelik Taslağı’nı piyasanın görüşüne açtı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim yapan lisansı sahiplerinin faydalanabileceği fiyatları belirleyecek olan taslak, 10 Haziran tarihine kadar görüşe açık olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklamada Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının (YEK) Desteklenmesine İlişkin Yönetmelik Taslağı’nın 10 Haziran 2013 günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacağı belirtildi. İlgilenenlerin, EPDK'nın web sitesinde yer alan Taslak Yönetmelik hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini bu süre içerisinde [email protected] e-posta adresine ve/veya yazılı olarak EPDK Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığı'na göndermeleri istendi.

TASLAĞIN TAMAMINA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Önceki ve Sonraki Haberler