1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Yenilenebilir enerjinin dünü ve bugünü tartışılacak

Yenilenebilir enerjinin dünü ve bugünü tartışılacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ Mezunları DerneğiEnerji Komisyonu ''Yenilenebilir Enerjinin Dünü ve Bugünü'' konulu bir panel düzenleyecek.ODTÜ Mezunları DerneğiEnerji...

Yenilenebilir enerjinin dünü ve bugünü tartışılacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ Mezunları DerneğiEnerji Komisyonu ''Yenilenebilir Enerjinin Dünü ve Bugünü'' konulu bir panel düzenleyecek.

ODTÜ Mezunları DerneğiEnerji Komisyonu tarafından 18 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 13.30’da ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Salonunda ''Yenilenebilir Enerjinin Dünü ve Bugünü'' konulu bir panel düzenlenecek.

Seminerde enerji ve elektrik üretiminde dışa bağımlığının yoğun olarak tartışıldığı günümüzde, dışa bağımlılığın kurtuluşu olarak gösterilen yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretiminin yeterince değerlendirilip değerlendirilmediği; değerlendirildiği takdirde dışa bağımlılığa etkisinin ne olacağı; bununla ilgili bugüne kadar neler yapıldığı ve nelerin yapılması gerektiği tartışılacak.

2023 yılı için hedeflenen yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretiminin, ülke üretimde %30 oranına ulaşıp ulaşmayacağı ve hedefe ulaşılamaması durumunda bunun nedenleri panele katılacak konuşmacılar tarafından değerlendirilecek ve tartışılacak.

Panele konuk olarak E.P.D.K Enerji Piyasası Dairesi. Başkanlığı / Grup Başkanı Elif Ferdal KARAKAŞ, Bereket Enerji ve AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan SALDANLI ve Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğünden Dr. Yüksel MALKOÇ katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise ODTÜ Mezunları Derneği, Enerji Komisyonu Üyesi Mehmet Ali ATAY gerçekleştirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler