1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yenilenebilir ve e-mobilite sektörlerinden eş zamanlı buluşma

Yenilenebilir ve e-mobilite sektörlerinden eş zamanlı buluşma

GENSED ve TEHAD işbirliğiyle 31 Ağustos – 02 Eylül 2023 tarihleri arasında sektörün tek güneş enerjisi ve enerji depolama fuarı Solar+Storage NX ile eş zamanlı olarak sürdürülebilir mobiliteyi destekleyen NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve

Yenilenebilir ve e-mobilite sektörlerinden eş zamanlı buluşma

Enerji Günlüğü - Güneş enerjisi ve enerji depolama fuarı Solar+Storage NX ve elektrikli araç şarj altyapısı ile E-Mobilite endüstrisinin gereksinimlerini odağına alan NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi,    31 Ağustos – 02 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD)’ın destekleri ile Solis Fuarcılık ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. tarafından ilk kez düzenlenecek Solar+Storage NX Fuarı ve NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi, Wyndam Grand İstanbul Levent Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

Sektörün Tek Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama Fuarı Solar+Storage NX’de 12 ülkeden 100’ün üzerinde katılımcı firma yer alacak. 51’i aşkın ülkeden 10.000’den fazla ziyaretçi katılımı bekleniyor. 

Eş zamanlı gerçekleştirilen ve sürdürülebilir mobiliteyi desteklemek adına en yaratıcı çözümleri ve en yeni trendleri bir araya getirme mottosuyla düzenlenen NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’nde ise 70’in üzerinde katılımcı firma yer alacak. Zirve kapsamında gerçekleşecek 20’den fazla oturumda, 50’yi aşkın elektrikli araç sektörünün lider ve uzman isimleri konuşmacı olarak yer alacak ve deneyimlerini katılımcı ve ziyaretçiler ile paylaşacak. Zirvede e-mobilite’nin yanı sıra şarj istasyon teknolojileri konusunda da lider firmaları ve yetkililer yer alacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler