1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEPAŞ e-fatura dönemini başlattı

YEPAŞ e-fatura dönemini başlattı

Enerji Günlüğü - Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış AŞ, isteyen abonelerin elektrik faturalarını e-posta adresleri üzerinden almasını sağlayacak...

YEPAŞ e-fatura dönemini başlattı

Enerji Günlüğü - Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış AŞ, isteyen abonelerin elektrik faturalarını e-posta adresleri üzerinden almasını sağlayacak e-Arşiv sistemine geçti.

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış AŞ’den yapılan açıklamada, Şirket’in e-Arşiv sistemine kayıtlı olmayan vergi mükellefi müşterileri ile vergi mükellefi olmayan müşterileri için bir yenilik yaptı. Elektronik ortamda oluşturulan faturanın yine müşterinin talebi doğrultusunda elektronik yollarla veya faturanın çıktısının alınarak iletilmesini sağlayan bir e-dönüşüm platformu olarak adlandırılan sistemi hayata geçirdi.

E-FATURA UYGULAMASI

YEPAŞ Müşteri ve Saha Operasyonları Koordinatörü Fahrettin Tunç, müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak için çalıştıklarını belirtti. Bu çerçevede birçok yeniliği hayata getirdiklerini anlatan Tunç, bunlardan birinin de E-Arşiv uygulaması olduğunu kaydeden Tunç, “Müşterilerimizin e-Arşiv sistemine geçmeleri için YEPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerine gelmeleri veya web sitesi üzerinden bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Bunun sonrasında e-mail adreslerine e-Fatura gönderimi sağlanacaktır” dedi.

MÜŞTERİLERE ÇAĞRI

YEPAŞ müşterilerini, 1 Eylül 2017 tarihinden itibaren devreye giren e-Arşiv sistemini kullanmaya davet eden Fahrettin Tunç, bu sayede çevre kirliliğinin ve kağıt ısrafının da önüne geçileceğini ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler