1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yerli Aksam Yönetmeliğinde değişiklik için hazırlık yapılıyor

Yerli Aksam Yönetmeliğinde değişiklik için hazırlık yapılıyor

Yerli Aksam Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasını öngören düzenlemenin taslağı, sektör paydaşlarının görüş ve önerilerine açıldı.

Yerli Aksam Yönetmeliğinde değişiklik için hazırlık yapılıyor

Enerji Günlüğü - Yerli Aksam Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasını öngören düzenlemenin taslağı, sektör paydaşlarının görüş ve önerilerine açıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yerli Aksam Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı’nı 04 Mayıs 2023 tarihinde sektör paydaşlarının görüş ve önerilerini almak üzere yayımladı.

28 Mayıs 2021 tarihli ve 31494 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Yerli Aksam Yönetmeliği’nde yapılması planlanan değişiklikler hazırlanarak, Yerli Aksam Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı başlığı altında görüş ve önerilere açıldı. 

Taslak hakkındaki görüş, değerlendirme ve önerilerini Bakanlığa iletmek isteyenler, 15 Mayıs 2023 tarihinde mesai süresi sonuna kadar; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na ait web sitesinde duyurular başlığı altında Ek-1’de yar alan Taslak Metni ve Ek-2’deki Karşılaştırma Cetvelini inceleyebilir; Ek-3’te sunulan Görüş Bildirme Formunu doldurmak suretiyle [email protected] adresine eposta ile veya Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne hitaben yazılacak bir yazıyla, düşüncelerini paylaşabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler