1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Yeşil İstanbul için EBRD ile anlaşma imzalandı

Yeşil İstanbul için EBRD ile anlaşma imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ‘Yeşil Şehir İstanbul’ vizyonu kapsamında EBRD’nin yeşil şehirler kentsel sürdürülebilirlik programına katıldı. 

Yeşil İstanbul için EBRD ile anlaşma imzalandı

Enerji Günlüğü - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ‘Yeşil Şehir İstanbul’ vizyonu kapsamında EBRD’nin yeşil şehirler kentsel sürdürülebilirlik programına katıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında çevrimiçi “Yeşil Şehir Aksiyon Planı Mutabakat İmza Töreni” gerçekleştirildi. 

İLK PROJE İNCİRLİ-SEFAKÖY-BEYLİKDÜZÜ TÜYAP METRO HATTI

EBRD ile değerli bir sözleşme, bir anlaşma imzaladıklarını kaydeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir ve Ankara’nın ardından, yeşil şehirler kentsel sürdürülebilirlik programına 47’nci üye olarak katıldıklarını ifade etti. EBRD ile gerçekleştirmeyi planladıkları ilk projenin, “İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü TÜYAP Metro Hattı Projesi” olarak belirlendiğini aktaran İmamoğlu, “Şehrimiz için çok önem taşıyan bu hatta, verimli bir iş birliği içerisinde çalışacağımızı ve gelecekte ‘Yeşil Şehir İstanbul’ vizyonumuza güç verecek birçok projede birlikte olacağımızı ümit ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler