1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Yiğit Akü`ye yeni genel müdür

Yiğit Akü`ye yeni genel müdür

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin önde gelen akü üreticilerinden Yiğit Akü AŞ'ye yeni genel müdür atandı. Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre,...

Yiğit Akü`ye yeni genel müdür

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin önde gelen akü üreticilerinden Yiğit Akü AŞ'ye yeni genel müdür atandı. Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre, Şirket'in genel müdürlük görevini Erinç Çetin Miser üstlendi.

1994 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Miser, profesyonel kariyerine proje ve tasarım mühendisi olarak başladı. 2001 senesinde Yiğit Akü AŞ'de araştırma ve geliştirme departmanında AR-GE mühendisi olarak çalışmaya başladı.

2003 yılında Yiğit Akü Ar-Ge ve MühendislikDepartman Müdürlüğü'ne atanan Miser; 2011 yılından bu yana firmanın yatırım, planlama, lojistik, kalite, metod mühendisliği, üretim-bakım departmanlarından sorumlu teknik genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu. Yiğit Akü AŞ Genel Müdürü Erinç Çetin Miser, evli ve 1 çocuk babası.

Yiğit Akü AŞ, uluslararası marka değerlendirme şirketi Brand Finance’ın hazırladığı "Türkiye’nin En Değerli Markaları" listesinde ilk 100'de yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler