1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Yıldırım Beyazıt enerji sistemleri doçenti alacak

Yıldırım Beyazıt enerji sistemleri doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünde istihdam edilmek üzere bir doçent alacak.Yıldırım Beyazıt...

Yıldırım Beyazıt enerji sistemleri doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünde istihdam edilmek üzere bir doçent alacak.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünde istihdam edilmek üzere bir doçent alacağını ilan etti.

İlana göre, doçent adaylarında korozyon, elektrokimya, bor ve hidrojen enerjisi konularında çalışmış olma şartı aranıyor.

Daimi statüde olan doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar dilekçelerine noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, uzmanlık belgesi veya sanatta yeterlik belgesi, doçentlik belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı, özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 4 adet CD’yi ekleyerek  ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Personel Dairesi Başkanlığına bizzat başvurmaları gerekiyor. 

Başvurular Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü Çankırı Cad. Çiçek Sok. No: 3 Kat: 4 Ulus/ANKARA adresinde yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler