1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Yıldırım Keskin, KJ Power Generator üst yönetimine katıldı

Yıldırım Keskin, KJ Power Generator üst yönetimine katıldı

Yerli ve yabancı çeşitli şirketlerde tecrübe kazanan Keskin, KJ Power Generator’a Genel Müdür ünvanıyla atandı.

Yıldırım Keskin, KJ Power Generator üst yönetimine katıldı

Enerji Günlüğü -  Türkiye’nin önde gelen dizel jeneratör üreticilerinden KJ Power Generator yönetiminde üst düzey bir atama gerçekleşti. Yıldırım Vehbi Keskin, KJ Power Generator’da global satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak atandı.

Yıldırım Keskin, Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği, Gebze Teknik Üniversitesi MBA mezunu ve Sabancı Üniversitesi Liderlik Fakültesi sertifikasına sahip. Keskin 2001 yılında Borusan’da başladığı kariyerinde satış sonrası hizmetler, ürün satış ve güç sistemleri ülke yönetimi rollerinde yer aldı. Yıldırım Keskin, son olarak 2019 yılında katıldığı dünyada enerji kiralama sektörünün önde gelen firması olan Aggreko’da ülke müdürlüğü görevini yapmaktaydı. 

Enerji sektöründe 20 yılın üzerinde tecrübeye sahip olan Yıldırım Keskin, çok uluslu firmalarda yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli ülkelerde üst düzey yöneticilik yaptı.

KJ Power Generator Yönetim Kurulu Başkanı Musa Kürkçü, yeni atamanın koşulsuz müşteri memnuniyeti, ürün, üretim ve hizmet fonksiyonlarında yüksek kaliteye önem veren firmanın tüm dünyada bilinen bir marka olma yolunda ilerleme politikasıyla örtüştüğün kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler