1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yıldız: Birileri elektriğe zorla zam yaptırmak istiyor

Yıldız: Birileri elektriğe zorla zam yaptırmak istiyor

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanı Taner Yıldız, birilerinin elektrik fiyatlarına zorla zam yaptırmak istediğini ama böyle bir şeyin olmadığını söyledi.Kayseri...

Yıldız: Birileri elektriğe zorla zam yaptırmak istiyor

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanı Taner Yıldız, birilerinin elektrik fiyatlarına zorla zam yaptırmak istediğini ama böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulunun Flamingo tesislerinde verdiği iftar yemeğinde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,“Birileri elektrik fiyatlarına zorla zam yaptırmak istiyor, ama böyle bir şey yok” dedi.

Yıldız, ne elektrik fiyatlarına ne de doğalgaz fiyatlarına zam söz konusu olmadığını belirterek, "Bir mahfil sürekli elektrik fiyatlarına zam yapılması için taleplerini ortaya koyuyor. Yalnızca bir grup zam istedi diye zam yapmayız. Petrol fiyatları ve elimizdeki tüm değerlerle bunu değerlendiririz. Hatırlarsanız Ak Parti’nin aleyhine propoganda yapmak için seçimden sonra zam yapılacağını söylemişlerdi. Bizde o günün şartlarına bakacağımızı ifade etmiştik. Ne elektrik fiyatlarına ne de doğalgaz fiyatlarına zam söz konusu değildir. Elektrik fiyatlarına ne açık ne gizli zam söz konusu değildir. Bununla alakalı zorlatanların, başka niyetinin olduğunu söylemem lazım.” dedi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler