1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Yıldız: Gaz sıkıntısı yok, EDAŞ`larda izinler kalktı

Yıldız: Gaz sıkıntısı yok, EDAŞ`larda izinler kalktı

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanı Taner Yıldız, elektrik dağıtım şirketlerinde izinlerin kalktığını, doğalgazda ise bir sıkıntı yaşanmadığığını...

Yıldız: Gaz sıkıntısı yok, EDAŞ`larda izinler kalktı

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanı Taner Yıldız, elektrik dağıtım şirketlerinde izinlerin kalktığını, doğalgazda ise bir sıkıntı yaşanmadığığını söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kocasinan ve Melikgazi ilçe teşkilatlarını ziyaret etmek, "Çalışan Gazeteciler Günü" programına katılmak ve bazı açılışlarda bulunmak üzere Kayseri'ye gitti.

2015'TE 51 MİLYAR M3 GAZ TÜKETEBİLİRİZ

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Bakan Yıldız, doğalgaz sıkıntısı bulunup bulunmadığına ilişkin bir soru üzerine 2014 yılında 48 milyar metreküp doğal gaz kullanıldığını, bu yıl rakamın 51 milyar metreküpe ulaşabileceğini kaydetti. Taner Yıldız, "Şükürler olsun şu an itibarıyla herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır" dedi.

DAĞITIMCILAR İZİNLERİ KALDIRDI

Zor kış koşullarını iyi bir şekilde atlatmaya çalıştıklarını aktaran Bakan Yıldız, 21 tane dağıtım şirketinde çok özel durumlar istisna olmak kaydıyla izinlerin kaldırıldığını kaydetti. Yıldız, "Vatandaşımıza daha seri çabuk hizmet edebilmek, o hizmeti götürebilmek, arızaları daha hızlı yapabilmek açısından" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler