1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Yıldız Group`a üç petrol arama ruhsatı

Yıldız Group`a üç petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Yıldız Grup Enerji Petrol ve Doğal Gaz Limited Şirketi'ne, Kırşehir ve Aksaray sınırları içindeki üç saha için üç adet petrol...

Yıldız Group`a üç petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Yıldız Grup Enerji Petrol ve Doğal Gaz Limited Şirketi'ne, Kırşehir ve Aksaray sınırları içindeki üç saha için üç adet petrol arama ruhsatı verildi. 

Yıldız Grup Enerji Petrol ve Doğal Gaz Madencilik İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi'nin, Kayseri ve Ankara Petrol Bölgeleri'deki üç ayrı saha için yaptığı petrol arama lisansı başvuruları olumlu sonuçlandı. Kayseri petrol bölgesinde, Kırşehir il sınırları içindeki YDZ/V/C işaretli sahada AR/YDZ/5090 hak sıra numarasıyla bir adet petrol arama ruhsatının süresi dört yıl. Ruhsat, ikinci yılın sonuna kadar bir adet arama kuyusu açılması şartına bağlandı. İkinci ruhsat da yine 5 No'lu Kayseri petrol bölgesinde ve Kırşehir il sınırları içindeki saha için verildi. YDZ/V/B işaretli sahadaki AR/YDZ/5089 hak sıra numaralı lisans da ikinci yılın sonuna kadar bir adet arama kuyusu açılması şartıyla dört yıllığına verildi.

Yıldız Group'a verilen üçüncü lisans ise 3 No'lu Ankara Petrol bölgesinde, Kırşehir, Aksaray ve Ankara il sınırları içindeki YDZ/III/A işaretli saha için verildi. AR/YDZ/5088 hak sıra numaralı ruhsat da ikinci yılın sonuna kadar bir adet arama kuyusu açılması şartıyla ve dört yıllığına verildi.

Yıldız Group'un, arama kuyusu açma şartlarını yerine getirmemesi halinde verilen üç ruhsat da feshedilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler