1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Yıldız Teknik’te enerji verimliliği paneli

Yıldız Teknik’te enerji verimliliği paneli

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin en aktif II. Bilim ve Teknoji Kulübü olan Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü (YTÜMakTek); ulusal...

Yıldız Teknik’te enerji verimliliği paneli

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin en aktif II. Bilim ve Teknoji Kulübü olan Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü (YTÜMakTek); ulusal teknolojik kalkınma ve küresel rekabet edilebilirlik düzeyinin arttırılmasına katkı sağlamak, inovasyon ve Ar-Ge kültürüne sahip nesillere vizyon oluşturmak amacıyla 10-11 Nisan 2013 tarihlerinde Enerji Verimliliği paneli düzenleyecek. Sektörün en büyük öğrenci etkinliği olma özelliği taşıyan ve bu yıl altıncısı düzenlenen Enerji Verimliliği Paneli; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ve ISKAV destekleriyle  “İklimlendirme” temasıyla gerçekleştirilecek.

Üniversite sanayi işbirliğinin öncüsü olarak Ar-Ge ve inovasyon sürecinde sürekliliği sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren MakTek; genç mühendis adaylarına farkındalık kazandırmak ve kişisel gelişim süreçlerine katkı sağlamayı amaçlamakta. İklimlendirme temasıyla sektörün ihtiyaçları ve gelişim süreçlerinin konuşulacak olan Enerji Verimliliği Paneli, genç mühendis adaylarına vizyon oluşturmaya çalışacak.

Enerji Verimliliği Paneli, ulusal sermayeye katkı sağlayan teknoloji tabanlı firmaların ve alanında dünya çapında saygınlığı bulunan akademisyenlerin sunumları ile ilgilileri bir arada buluşturacak. Özgün ürünleriyle sektöre damgasını vuran Ar-Ge odaklı ulusal ürünler, oluşturulan sergi salonu ve 300 metrekarelik sergi çadırında katılımcılara tanıtılacak. Etkinliğin ardından düzenlenen toplantılarla akademisyenler ve sektör bir araya getirilerek bilgi paylaşım havuzu oluşturulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler