1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Yılın Yeşil Beyinleri belli oluyor

Yılın Yeşil Beyinleri belli oluyor

Enerji Günlüğü - ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nün düzenlediği “Yılın Yeşil Beyinleri” Uluslararası Proje Yarışması’nın finalistleri sunumlarını...

Yılın Yeşil Beyinleri belli oluyor

Enerji Günlüğü - ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nün düzenlediği “Yılın Yeşil Beyinleri” Uluslararası Proje Yarışması’nın finalistleri sunumlarını gerçekleştirdiler. 

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’nun, Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Sistemleri Yüksek Lisans Programı tarafından çevre, enerji ve su kaynaklarının sürdürülebilirliği konularında farkındalığı artırmak ve geliştirmek üzere lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği “Yılın Yeşil Beyinleri” Uluslararası Proje Yarışması’nın finalistleri bugün ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nde uluslararası jüri önünde proje sunumlarını gerçekleştirdiler.

Yarın (9 Ekim) yapılacak yeni akademik yıl açılışında ödülleri verilecek yarışmada, ilk üçe giren takımı oluşturan üniversite öğrencileri bireysel olarak ödüllendirilecek. Birinci olan takımın üyeleri 1.000’er Euro, ikinci takımın üyeleri 750’şer Euro, üçüncü takımın üyeleri ise 500’er Euro ile ödüllendirilirken, tüm finalistleri bir de KKTC gezisi bekliyor.

Lise öğrencilerine yönelik uluslararası Yılın Genç Yeşil Beyni Yarışması’nda ise iki lise öğrencisinden oluşan takımlardan birinci olan takım 1.000 Euro, ikinci 750 Euro, üçüncü 500 Euro ve KKTC gezisi ile ödüllendirilecek.

Sabiha KÖTEK - KKTC

Önceki ve Sonraki Haberler