1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Yingli İsrail ile ilişkilerini güçlendiriyor

Yingli İsrail ile ilişkilerini güçlendiriyor

Enerji Günlüğü - Yingli Green, İsrail’de 27.5 MW kapasiteli güneş santraline güneş paneli tedarik edecek.Çinli üretim şirketi Yingli Green Energy İsrail’de...

Yingli İsrail ile ilişkilerini güçlendiriyor

Enerji Günlüğü - Yingli Green, İsrail’de 27.5 MW kapasiteli güneş santraline güneş paneli tedarik edecek.

Çinli üretim şirketi Yingli Green Energy İsrail’de adı konulmamış 27.5 MW’lık bir güneş enerjisi santraline fotovoltaik modül tedarik anlaşması imzaladı. Santral İsrail hükümetinin alım garantisi teşvikinden yararlanıyor.

Bu proje Yingli Green’in İsrail ile yaptığı en büyük modül tedariği projesi. İsrail geçen Ağustos ayında 10 MW’lık en büyük güneş enerjisi santralini Necef Çölü’nde kurmuştu.

Şubat ile Nisan ayları arasında Yingli Green Ledico şirketi ile imzaladığı ortaklık anlaşması çerçevesinde 100 hektarlık projeye PV modülü tedarik edecek.

İSRAİL ÖNEMLİ BİR PİYASA

Yingli Green CEO’su Liansheng Miao projenin İsrail’de etkinlikleri artarken Boch’un İsrail temsilciliği olarak 1965’te kurulan Ledico ile ilişkileri güçlendireceğine dikkat çekerek, “2014 yılında 340 MW güneş enerjisi kapasitesine ulaşma potansiyeli olan İsrail’i çok önemli ve sürdürülebilir bir büyümeye sahip piyasa olarak görüyoruz” dedi.

ORTA DOĞU’NUN ZENGİN GÜNEŞ KAYNAKLARINI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ

Yingli Green Uluslar arası Enerji yeni piyasa geliştirme müdürü Manuel Seiffe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Orta Doğu’nun zengin güneş kaynaklarını bölgedeki güneş enerjisi şirketleriyle işbirliği içersinde değerlendirmeyi çok istediklerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler