1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Yingli Solar enerji yöneticilerini bir araya getirecek

Yingli Solar enerji yöneticilerini bir araya getirecek

Enerji Günlüğü - Yingli Solar, ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında düzenleyeceği VIP Networking toplantısında...

Yingli Solar enerji yöneticilerini bir araya getirecek

Enerji Günlüğü - Yingli Solar, ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında düzenleyeceği VIP Networking toplantısında güneş enerjisi sektörünün profesyonellerini bir araya getirecek. 2012 yılını pazar lideri olarak kapatan, dünyada 10 bölgesel ülke ofisinde, 16 bin çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 4.5GW’tan fazla kurulu parkı ve 2,5GW üretim kapasitesiyle en büyük PV üreticilerinden olan Yingli Solar, ICCI 2013 kapsamında 24 Nisan 2013 tarihinde, saat 18.30’da WOW Convention Center B Blok Yakut Salonu’nda VIP Network Kokteyli düzenleyecek.

Yingli Solar Türkiye Genel Müdürü Uğur Kılıç, ICCI organizasyonunun kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu belirterek, geçen yıl ICCI 2012 kapsamında ilk kez düzenledikleri kokteyl etkinliği ile Türkiye’deki enerji profesyonelleri ile tanışma fırsatı yakaladıklarını söyledi. Birinci yılını dolduranYingli Solar Türkiye’ninICCI 2013’e tekrar katıldığını ve yine fuarın ilk günü akşamı VIP Network Kokteylidüzenleyeceğini sözlerine ekleyen Uğur Kılıç şöyle konuştu: “ICCI enerji sektörünün tüm paydaşlarını getiren, kapsamı ve faydası anlamında Türkiye sınırlarının ötesine taşmış çok önemli bir buluşma platformu.ICCI 2012 bizim ilk etkinliğimiz ve Yingli Solar firmasını tanıttığımız ilk çalışmamız oldu. Bu yıl da düzenleyeceğimiz kokteyl ile enerji sektörünün önemli temsilcilerine keyifli bir akşam yaşatacak sürpriz bir organizasyon hazırlıyoruz. YingliSolar’ın dünya genelindeki futbol sponsorluğunu öne çıkaran bir gece olacak.”

TÜRKİYE’NİN GÜNEŞ POTANSİYELİNE İNANIYORUZ

ICCI 2013’e katılan yenilenebilir enerji sektörünün tüm profesyonelleriniVIP Networking Kokteyli’nde görmeyi arzu ettiğini sözlerine ekleyen Uğur Kılıç, “Türkiye’nin güneş enerjisi alanında müthiş bir potansiyeli var. Bu potansiyele inanıyoruz, YingliSolar’ın global ölçekteki rekabet avantajı, kalitesi ve tecrübesiyle güneş enerjisine yatırım yapacak kurumlara önemli katma değer yaratacağımız projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz.Hem ICCI boyunca hem de düzenleyeceğimiz kokteylimizde ülkemizin enerji sektörünü büyütecek, yenilenebilir enerjinin toplam kurulu gücümüz içerisindeki payını yukarılara taşıyacak projeleri gerçekleştirecek işbirliği yapacağımız kurumlarla buluşmayı istiyoruz” dedi.

Uğur Kılıç, ICCI 2013’te güneş enerjisine yatırım yapmak isteyen kurumların yöneticilerini, tanışmak ve yeni projeler üzerinde fikir paylaşımında bulunmak üzere Salon 9 / I-104 No’da bulunan stantlarına beklediklerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler