1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Yingli Solar`dan gelecekten umutluyuz açıklaması

Yingli Solar`dan gelecekten umutluyuz açıklaması

Enerji Günlüğü - Çinli güneş paneli üreticisi Yingli Solar, zorluk ve risklerin yanında bunları giderecek alternatif planlara da sahip olduğunu açıkladı.Yingli...

Yingli Solar`dan gelecekten umutluyuz açıklaması

Enerji Günlüğü - Çinli güneş paneli üreticisi Yingli Solar, zorluk ve risklerin yanında bunları giderecek alternatif planlara da sahip olduğunu açıkladı.

Yingli Solar olarak bilinen dünyanın en büyük ikinci güneş paneli üreticisi Çinli Yingli Green Energy Holding Co. Ltd. 2014 yılı değerlendirme raporunda yer alan çalışmalarının geleceği konusunda ciddi şüphelere sahip oldukları yönlü açıklamalarının medyada geniş yankı bulması üzerine gelecek konusunda iyimser olduklarını vurgulayan yeni bir açıklama yaptı.

Açıklamada, bazı basın kuruluşlarının açıklamaları bütünlük içinde ele almadıkları belirtilerek, raporun sadece şirketin karşı karşıya olduğu zorluk ve riskler konusunda değil, aynı zamanda gelecekte bu risk ve zorlukları azaltmaya yönelik alternatif planlar konularında da şeffaf bir politika izlediği vurgulandı.

Bu çerçevede, şimdiden borçların ödenmesi planında olumlu ve sağlam eylemlerde bulunulduğu belirtilen açıklamada, bu plana 3 mayıs 2015 tarihinde vadesi dolmuş olan 193 .4 milyon dolarlık ödemenin de dahil olduğu kaydedildi.

Yingli Solar Başkanı Liansheng Miao, ödemeleri gereken miktarı kaydettikleri sağlam ilerleme temelinde zamanında ödeyeceklerine inandıklarını ifade etti.

YİNGLİ SOLAR'IN TİCARİ GELECEĞİ ALARM VERİYOR

Önceki ve Sonraki Haberler