1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Yonca Yatırım Şırnak’ta kömür paketleme ve depolama tesisi kuracak

Yonca Yatırım Şırnak’ta kömür paketleme ve depolama tesisi kuracak

Yonca Yatırım Şırnak’ta işlettiği kömür ocağında yılda 300.000 ton kapasiteli Kömür Kırma – Eleme – Yıkama – İşleme – Paketleme ve Depolama Tesisi kuracak.

Yonca Yatırım Şırnak’ta kömür paketleme ve depolama tesisi kuracak

Enerji Günlüğü - Yonca Yatırım Şırnak’ta işlettiği kömür ocağında yılda 300.000 ton kapasiteli Kömür Kırma – Eleme – Yıkama – İşleme – Paketleme ve Depolama Tesisi kuracak.

Yonca Yatırım San. ve Tic. A. Ş. tarafından Şırnak İli, Merkez İlçesinde “Kömür Kırma – Eleme – Yıkama – İşleme – Paketleme ve Depolama Tesisi” kurulması planlanıyor. Projenin değeri 3,7 milyon lira olarak hesaplanıyor. 

Proje kapsamında şirketin işlettiği kömür ocaklarından alınan malzeme Kırma – Eleme Tesisinde istenilen boyutlara getirilecek ve yıkama işleminin yapılması ardından paketleme – depolama işlemi yapılacak. Kömür Kırma – Eleme ve Paketleme tesisine beslenecek kömür burada boyut küçültme, sınıflandırılma yıkama yapılarak ardından stok alanına sevk edilerek piyasaya sunulmaya hazır hale gelecek. Ömrü civardaki ocakların rezerv miktarına ve piyasa şartlarına bağlı olan Tesisin kapasitesi yıllık 300.000 ton olarak planlanıyor. 

Enerji Günlüğü 

 

Önceki ve Sonraki Haberler