1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. YTÜ doçent unvanlı 4 elektrik uzmanı arıyor

YTÜ doçent unvanlı 4 elektrik uzmanı arıyor

YTÜ, Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalı için doçent unvanlı 4 kişiyi işe alacak.

YTÜ doçent unvanlı 4 elektrik uzmanı arıyor

Enerji Günlüğü - YTÜ, Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalı için doçent unvanlı 4 kişiyi, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalında görevlendireceği doçent unvanlı 4 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Her 4 kadro için de başvurucuların lisans ve lisansüstü derecelerini Elektrik Mühendisliği programından; doçentlik unvanını ise Elektrik Elektronik Mühendisliği alanından almış olmaları gerekiyor. Bunlar dışında 4 doçent kadrosuna başvuracak olanlarda aranacak şartlar, ayrı ayrı aşağıdaki gibi bildirildi. 

  • Elektrik Makineleri ve Enerji Dönüşümü alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
  • Elektrik Makineleri ve Enerji Dönüşümü ile Elektrik Enerjisi ve Güç Sistemleri alanlarında çalışmalar yapmış olmak; İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak. 
  • Elektrik Tesisleri, Hibrit ve Elektrikli Araçlar ve Akıllı Elektrik Şebekeleri alanlarında çalışmalar yapmış olmak. 
  • Aydınlatma, Elektrikli Araçlar ve Güneş Enerjisi Sistemleri alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

Başvurular YTÜ’ye ait web sitesinde yer alan başvuru formuyla yapılacak ve en geç 02 Ekim 2023 günü mesai bitimine kadar Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik Elektronik Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

YTÜ personeli olan başvurucular, web sitesindeki forma erişmek için mevcut EBYS kullanıcı adı ve şifrelerini kullanabilecekler. YTÜ personeli olmayan başvurucular ise YTÜ web sitesindeki şifre talep formu ile T.C. kimlik numarası, ad ve soyadı bilgilerini belirterek geçici kullanıcı adı ve şifre edinmek suretiyle başvuru formuna erişebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler