1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. YTÜ elektrik uzmanı 4 hoca alacak

YTÜ elektrik uzmanı 4 hoca alacak

YTÜ, elektrik mühendisliği alanında uzman bir profesör ile 3 doçenti işe alacak.

YTÜ elektrik uzmanı 4 hoca alacak

Enerji Günlüğü - YTÜ, elektrik mühendisliği alanında uzman bir profesör ile 3 doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörlüğü, Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalında görevlendirmek için bir profesör ve 3 doçent olmak üzere toplam 4 öğretim üyesi alacak. 

Profesör kadrosuna başvuracak olan adayların yüksek lisans ve doktora derecelerini Elektrik Makineleri ve Güç Elektroniği programından almış olmaları ve "Elektrik Makineleri" ve "Enerji Dönüşümü" alanlarında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Doçent kadroları için yapılacak başvurularda ise aşağıda ayrı ayrı sıralanan gereklilikler aranacak. 

Lisans derecesini Elektrik Mühendisliği programından, doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından almış olmak ve "Elektrik Enerjisi ve Güç Sistemleri" ve "Yenilenebilir Enerji Sistemleri" alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

Lisans derecesini Elektrik Mühendisliği programından, doçentliğini Elektrik Elektronik Mühendisliği alanından almış olmak ve "Elektrik Enerjisi ve Güç Sistemleri" alanında çalışmalar yapmış olmak. 

Lisans derecesini Elektrik Mühendisliği programından, doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından almış olmak ve "Akıllı Elektrik Şebekeleri" alanında çalışmalar yapmış olmak.

Başvurular en geç 05 Aralık 2022 günü mesai sonuna kadar, Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik Elektronik Fakültesi, Fakülte Sekreterliğine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler