1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. YTÜ yenilenebilir enerji uzmanı 2 makine doktoru arıyor

YTÜ yenilenebilir enerji uzmanı 2 makine doktoru arıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi, yenilenebilir enerji uzmanı 2 makine doktorunu öğretim üyesi olarak işe alacak.

YTÜ yenilenebilir enerji uzmanı 2 makine doktoru arıyor

Enerji Günlüğü - Yıldız Teknik Üniversitesi, yenilenebilir enerji alanında deneyim kazanmış 2 makine mühendisliği doktorunu öğretim üyesi olarak  işe alacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörlüğü, Makine Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Makine Mühendisliği Anabilim Dalında görevlendireceği doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doktor kadrolarından birin için başvuru koşulları şöyle tarif edildi; lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini makine mühendisliği alanında almış olmak; İngilizce dilinde ders verebiliyor olmak ve termodinamik ve yenilenebilir enerji sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak. 

Diğer doktor kadrosunun başvuru şartlarıysa aşağıdaki gibi bildirildi. Lisans ve doktora derecelerini makine mühendisliği alanında almış olmak ve termodinamik ve yenilenebilir enerji sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

Doktorasını Yıldız Teknik Üniversitesinde tamamlamış olan araştırma görevlileri de bu konudaki %30’luk kota kapsamında başvuru yapabilecekler. 

Başvurular en geç 16 Haziran 2023 günü mesai sonuna kadar, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Makine Fakültesi Sekreterliğine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler