1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. YTÜ yenilenebilir enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor alacak

YTÜ yenilenebilir enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor alacak

YTÜ, yenilenebilir enerji uzmanı bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

YTÜ yenilenebilir enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor alacak

Enerji Günlüğü - YTÜ, yenilenebilir enerji uzmanı bir doçent ve bir doktoru daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörlüğü, Makine Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Makine Mühendisliği Anabilim Dalında görevlendireceği doçent unvanlı bir kişiyi daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların İngilizce dilinde ders verme yetisine sahip olmaları; Makine Mühendisliği alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerine sahip olmaları ve ağırlıklı olarak yenilenebilir enerji sistemleri ve termodinamik konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

YTÜ, Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalı için de doktor unvanlı bir kişiyi yine daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doktor kadrosuna başvurmak isteyenlerin de İngilizce dilinde ders verme yetisine sahip olmaları; lisans ve lisansüstü derecelerini Elektrik Mühendisliği bilim alanında almış olmaları ve elektrik enerjisi ve güç sistemleri ile yenilenebilir enerji sistemleri alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. Ayrıca bu kadroya yüzde 30’luk kota kapsamında başvuru yapılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler