1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Yüksek lisans öğrencileri enerjiyi ve sürdürülebilirliği tartışacak

Yüksek lisans öğrencileri enerjiyi ve sürdürülebilirliği tartışacak

Enerji Günlüğü – Lisansüstü öğrencilerin katılacağı Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Lisansüstü Öğrenci Konferansı, 03 Mart’ta İstanbul’da...

Yüksek lisans öğrencileri enerjiyi ve sürdürülebilirliği tartışacak

Enerji Günlüğü – Lisansüstü öğrencilerin katılacağı Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Lisansüstü Öğrenci Konferansı, 03 Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek. 

İkinci Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Lisansüstü Öğrenci Konferansı, Kadir Has Üniversitesi, Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi (CESD) tarafından 3 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek.

Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Yüksek Lisans Programının öğrencileri tarafından 3 Mayıs 2019 Cuma günü, Kadir Has Üniversitesi’nin İstanbul’daki Cibali Kampüsü’nde düzenlenecek olan konferans, lisansüstü öğrencilerin tebliğ verme deneyimi kazanmalarını sağlamayı amaçlıyor. Konferans kapsamındaki sunumlar İngilizce olarak gerçekleştirilecek ve her bir sunum konuyla ilgili uzmanlarca değerlendirilecek. 

Enerji konularında yüksek lisans veya doktora çalışmaları yapan öğrenciler için önemli bir fırsat olarak değerlendirilen etkinlik ücretsiz olacak ve lisans öğrencilerinin de izleyici olarak katılımına açık olacak. 

Konferansa katılmak isteyenler, Kadir Has Üniversitesi, Graduate Student Conferrence on Energy and Sustainable Development (GSCESD) organizasyonuna ait web sitesini ziyaret ederek bilgi alabilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler