1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Yumurtalık Petrokimya Tesisi Projesi halkın görüşünde

Yumurtalık Petrokimya Tesisi Projesi halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Sanko Petrokimya'nınAdana’da yapmayı planladığı Yumurtalık petrokimya tesisi projesi için 26/08/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı...

Yumurtalık Petrokimya Tesisi Projesi halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Sanko Petrokimya'nınAdana’da yapmayı planladığı Yumurtalık petrokimya tesisi projesi için 26/08/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, SANKO Petrokimya Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Yumurtalık'ta yapılması planlanan Petrokimya Tesisi ve İskelesi Projesinin İskele Kısmında Kapasite Artışı ve İlave Sıvı İskelesi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldığı belirtildi.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 26/08/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ADANA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ADANA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler