1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Yunanistan TAP Uyum Programı`nı kabul etti

Yunanistan TAP Uyum Programı`nı kabul etti

Enerji Günlüğü - Yunanistan Enerji Piyasalarını Denetleme Kurumu (RAE) TAP Uyum Programı'nı kabul etti.Yunanistan Enerji Piyasalarını Denetleme Kurumu...

Yunanistan TAP Uyum Programı`nı kabul etti

Enerji Günlüğü - Yunanistan Enerji Piyasalarını Denetleme Kurumu (RAE) TAP Uyum Programı'nı kabul etti.

Yunanistan Enerji Piyasalarını Denetleme Kurumu (RAE) TAP'ın son ortak karar ile hazırladığı üçüncü parti muafiyet uygulamalarını içeren Uyum Programını kabul etti. Uyum programı ayırımcı davranışları önleyecek tedbirleri belirliyor ve ticari olarak hassas bilgilerin hissedarlara iletimini önleyecek düzenlemeler getiriyor.

Uyum Programı TAP Konsorsiyumu'nda hissedar olmayan, ancak piyasa testinin ilk rezervasyon aşamasına katılanlarla ilişkilerde de ayırımcı davranışları önleyen bazı düzenlemeleri içeriyor.

Yine, Uyumluluk Programı amaçlarının yerine getirilmesinden sorumlu TAP çalışanlarının hak ve görevlerini de düzenleyen Program, Uyum Programını denetleyip yetkili otoritelere yıllık raporlar sunmakla sorumlu kişi ya da kurumların görevlerini yerine getirmeleri için de tedbirler içeriyor.

Uyum Programı aynı zamanda, fiyat belirleme metodoloji prensipleri ve kısıt yönetimi kurallarının TAP Konsorsiyumu tarafından piyasa kapasitesi amacıyla kullanılmasını içeriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler