1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Yusufeli HES`e elektromekanik teçhizat temini

Yusufeli HES`e elektromekanik teçhizat temini

Enerji Günlüğü - DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı, Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nin elektromekanik teçhizatları temini...

Yusufeli HES`e elektromekanik teçhizat temini

Enerji Günlüğü - DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı, Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nin elektromekanik teçhizatları temini ihalesinin önyeterlilik başvurularını 1 Nisan 2014 tarihinde alacak.

DSİ, 540 MW'lık HEs'in elektromekanik teçhizatları için açtığı ihalesini 18 Aralık 2013 tarihli Kamu İhale Bülteni’nde ilan etti.

ÖNYETERLİLİK SON BAŞVURU TARİHİ 1 NİSAN 2014

Firmalar önyeterlilik başvurularını 1 Nisan 2014 tarihinde saat 10.00’da DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı’na (8. Kat Toplantı Salonu Çankaya/ANKARA) yapacaklar.

İşin süresi yer tesliminden itibaren 1825 takvim günü olacak.

İHALEDE ARANAN KRİTERLER

İsteklinin son 5 yıl içinde tek sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan asgari 110 milyon TL’lik bir işi bitirmiş olunması şartını sağlaması gerekiyor.

Firmaların toplam cirosunun en az 100 milyon TL olması ve taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının ya da bitirilen kısmının en az 72 milyon TL olması şartı aranıyor.

BENZER İŞLER

Bu ihalede benzer iş olarak, son 5 yılda yurtiçi veya yurtdışında kesin kabulü yapılan bir hidroelektrik santralı francis tipi türbin-generatör ünitesi ile şalt tesisatının projelendirilmesi, temini, tesisi ve montajının yapılması isteniyor.

PROJE'NİN YAPIM İŞLERİNİ CENGİZ-KOLİN-LİMAK İNŞAAT YÜRÜTÜYOR

Dünyanın 3. en yüksek barajı olacak Proje'nin yapım işleri için ise Cengiz-Kolin-Limak İnşaat Konsorsiyumu ile sözleşme yapılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler