1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Zafer Demircan EÜAŞ YK üyesi oldu

Zafer Demircan EÜAŞ YK üyesi oldu

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Dr. Zafer Demircan atandı.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

Zafer Demircan EÜAŞ YK üyesi oldu

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Dr. Zafer Demircan atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı atama kararlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, Elektrik Üretim A.Ş.'de (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Enerji İşleri Genel Müdürü Dr. Zafer Demircan atandı.

1969 yılında Gölcükte doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kocaeli’de tamamladı. 1993 yılında Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliğini başarı ile bitirdi. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisans programına başladı. 1996 yılında Doktora programına kabul edildi ve 2001 yılında Doktora programını derece ile bitirdi. 1993-2001 yılları arasında Hacettepe Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Yüksek Lisans ve Doktora çalışmaları kapsamında İngiltere’de UMIST ve EXETER Üniversitelerinde çalışmalar yaptı. Yine bu süre içerisinde değişik sanayi projelerinde proje yöneticisi ve danışmanlık faaliyetlerini yürüttü.

2002 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda göreve başladı. Enerji Uzmanı, Grup Başkanı olarak görev yapan Zafer DEMİRCAN, 2008-2012 yılları arasında Tarifeler Daire Başkanı olarak görevine devam etti. 2012 yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, Enerji İşleri Genel Müdürü olarak atandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler