1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zaimler: Yatırımlarla daha iyi bir gelecek için çalıştık

Zaimler: Yatırımlarla daha iyi bir gelecek için çalıştık

Enerjisa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Zaimler, 2023 yılında 15.7 milyar TL ile bir önceki yıla göre üç kat yatırım yaparak daha iyi bir gelecek için çalıştıklarını söyledi.

Zaimler: Yatırımlarla daha iyi bir gelecek için çalıştık

Enerji Günlüğü - Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Nisan 2024 tarihinde Sabancı Center’da; Enerjisa Enerji Yönetim Kurulu, üst düzey yöneticiler ve yatırımcıların katılımı ile gerçekleştirildi. Şirketin 2023 yılına ait finansal, stratejik ve operasyonel faaliyet sonuçları yatırımcılar ile paylaşıldığı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın gündeminde 2023 yılının sınırları zorlayan önemli ve kritik olayları, finansal sonuçları, şirket strateji ve operasyonları öne çıktı. 

Enerjisa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Zaimler, 2023 yılında bir önceki yıla kıyasla yaklaşık üç kat daha fazla olan 15.7 milyar TL'lik bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “Finansal hedeflerimize ulaşırken topluma değer katmayı ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi de ihmal etmedik. Finansal gücümüzü Türkiye’nin ekonomik verimliliğine katkı sağlayacak yeni bir strateji ile pekiştirdik ve 2023 Temmuz ayında ‘Daha İyi Bir Gelecek’ vizyonumuzu kamuoyu ile paylaştık. Enerjisa Enerji’nin yolculuğunda kilometre taşlarından biri olan bu proje için kurulan; kamu, akademi, iş dünyası, sivil toplum ve sanat dünyasını bir araya getirdiğimiz ‘Daha İyi Bir Gelecek Platformu’nun ilk çıktısı da deprem bölgesinde uygulanan Bölgesel Yeniden Yapılanma ve Kalkınma Merkezi oldu. Merkezin ilk özel sektör paydaşı olarak deprem bölgesindeki küçük işletmecilere tekrar ekonomiye dönebilmeleri adına maddi destek sağladık.

Bu bağlamda, siz değerli yatırımcılarımızın önüne sadece finansal sonuçlarımızla değil, aynı zamanda 'İyi ki Enerjisa var!' dedirten bir şirket olarak da çıkabilmenin gururunu yaşıyorum. Geleceğe bakarken, bu birlik ve dayanışma ruhuyla daha da güçlenerek yolculuğumuza devam edeceğimize içtenlikle inanıyorum” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler