1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Zeren Group Avrupa’da rüzgar ve güneş yatırımı yapacak

Zeren Group Avrupa’da rüzgar ve güneş yatırımı yapacak

Zeren Group Holding, Hollanda ve Polonya’ya 40 milyon dolar değerinde rüzgar ve güneş enerjisi yatırımı yapacak. 

Zeren Group Avrupa’da rüzgar ve güneş yatırımı yapacak

Enerji Günlüğü - Zeren Group Holding, Hollanda ve Polonya’ya 40 milyon dolar değerinde rüzgar ve güneş enerjisi yatırımı yapacak. 

Mali müşavirlik, inşaat, gayrimenkul, medya, açık hava reklamcılığı, bilgi teknolojileri ve otomotiv sektörlerinde çözümler sunan Zeren Group, Avrupa’da yenilenebilir enerji yatırımları yapacak. Zeren Group CEO’su Mustafa Yiğit Zeren, grubun İngiltere ve Karadağ’da bulunan yatırımları olduğunu ve 2021’de de yurt dışı yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, "Uzun süredir gündemimizde olan Hollanda ve Polonya’da yenilenebilir enerji yatırımları konusunu pandemi döneminde hızlandırdık. Bu ülkelerde, güneş ve rüzgar enerjisine yapacağımız yatırımlarla Zeren Group olarak, ülkemize milli gelir sağlama misyonumuzu sürdüreceğiz” dedi. 

Şu anda Hollanda, Ukrayna ve Romanya başta olmak üzere birkaç Avrupa ülkesinde yenilenebilir enerji projeleri geliştirdiklerini ifade eden Zeren, önümüzdeki 3 yıllık dönemde 50 MW’lik bir portföye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. 

Önceki ve Sonraki Haberler