1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zonguldak ve Karabük`te iletim hattı kamulaştırması

Zonguldak ve Karabük`te iletim hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü - 154 kV Yeni Çates-Çaycuma 2-Safranbolu-Karabük Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi” kapsamında Zonguldak ve Karabük'te bulunan bazı...

Zonguldak ve Karabük`te iletim hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü - 154 kV Yeni Çates-Çaycuma 2-Safranbolu-Karabük Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi” kapsamında Zonguldak ve Karabük'te bulunan bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarına göre, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV Yeni Çates-Çaycuma 2-Safranbolu-Karabük Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle adı geçen Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılacak.

KAMULAŞTIRMA YAPILACAK YERLER

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2/4/2015 tarihli ve 476 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nun aldığı 20/4/2015 tarihli kararına göre kamulaştırılacak yerler, Zonguldak ili Merkez, Çaycuma ve Gökçebey ilçesi ile Karabük ili Merkez, Yenice ve Safranbolu ilçelerinde bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler