1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Zonguldak'ta çevre doçenti aranıyor

Zonguldak'ta çevre doçenti aranıyor

Enerji Günlüğü - Bülent Ecevit üniversitesi 2 çevre bir makina alanında yardımcı doçent alacak.Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin...

Zonguldak'ta çevre doçenti aranıyor

Enerji Günlüğü - Bülent Ecevit üniversitesi 2 çevre bir makina alanında yardımcı doçent alacak.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri alacağını duyurdu. Çevre mühendisliği alanında iki, makina mühendisliği alanında da bir yardımcı doçent istihdam edilecek. İsteklilerin kadrolara 4 nüsha halinde özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyaları ile birlikte müracaat etmeleri gerekiyor.

Çevre Mühendisliği Bölümü için alınacak ilk yardımcı doçent Çevre Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak zorunda. Ayrıca adayın Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında Doktora yapmış olması ve atıkların petrol kirliliğinin arıtımı konusunda çalışmalar yapmış olması gerekiyor. Alınacak ikinci yardımcı doçentin ise yine aynı bölümden mezun olması ve Çevre Mühendisliği Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmasının yanında atık sulardan bazı metallerin giderimi konusunda çalışmalar yapmış olması gerekiyor. Rektörlüğün duyurusuna göre Makine Mühendisliğine alınacak yardımcı doçent için ise mini / mikro kanallarda nano akışkanla ısı transferi konusunda çalışmalar yapmış olması şartı var.

İsteklilerin müracaatlarını bugünden (21 Mart 2017) itibaren 15 gün içinde yapmaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler