1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu Elektrik-THY işbirliği

Zorlu Elektrik-THY işbirliği

Enerji Günlüğü - Zorlu Elektrik, Türk Hava Yolları ile yaptığı işbirliği çerçevesinde üç yıl içinde toplam 300 milyon Mil kazandıracak.Zorlu Enerji...

Zorlu Elektrik-THY işbirliği

Enerji Günlüğü - Zorlu Elektrik, Türk Hava Yolları ile yaptığı işbirliği çerçevesinde üç yıl içinde toplam 300 milyon Mil kazandıracak.

Zorlu Enerji Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Zorlu Elektrik, Türk Hava Yolları ile özel bir kampanyaya imza attı. Zorlu Elektrik'e geçen Miles&Smiles üyeleri fatura tutarlarına göre artık binlerce Mil kazanacak. 

Zorlu Elektrik müşterileri kazandıkları bu Millerle ister uçak bileti alıp, isterlerse Türk Hava Yolları'nın sanal mağazası Shop&Miles üzerinden alışveriş yapabilecekler. 

SERBEST ELEKTRİK TÜKETİCİLERİ DE KAMPANYADAN YARARLANACAK

2016 itibariyle aylık elektrik faturası 125 TL'nin üzerinde olan “Serbest Tüketici” statüsündeki elektrik müşterileri de Zorlu Elektrik'e geçerek kampanyadan yararlanmaya başlayabilecekler. Üç yıl boyunca geçerli olacak bu kampanya ile Zorlu Elektrik müşterilerine toplam 300 milyon Mil kazandırılması hedefleniyor.

Kampanyayla ilgili Zorlu Elektrik ve Türk Hava Yolları arasında düzenlenen işbirliği anlaşmasına ilişkin konuşan Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, elektrik piyasasında “Serbest Tüketici” limitinin her yıl kademeli olarak düşürülmesiyle vatandaşların giderek istedikleri elektrik perakende şirketinden bu hizmeti alabilmeye başladığını hatırlatarak, sektörde müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine doğru yanıt vererek, uygun fiyat avantajları sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler